Monday, January 31, 2011

Bloglist Iqbalhakimi | Jom Terbang!!


Miss Yaty nak join bloglist Iqbalhakimi pulak kali ni. Blogger yang peramah dan jugak berasal dari Terengganu.

Miss Yaty suka jenguk blog Iqbal sebab entry dia sempoi dan ringkas. Takde meleret dan entry Iqbal ni lebih menjurus pada pandangan dan kehidupan beliau.

Miss Yaty rasa tak rugi kalau dapat duk dalam bloglist Iqbal sebab mana tahu dapat trafik dari blog iqbal. Err terjujur pulak.

Miss Yaty memang berminat nak masuk dalam bloglist mereka hebat tu. Bukan sebab perasan hebat tapi sebab nak jadi sahabat kunjungan beliau. Hihi.

Miss Yaty dari kategori Pelajar lagi ye sebab masih ada satu semester sebelum Miss Yaty dapat grad degree ni. InsyaAllah.


Kalau korang nak join, Jom cepat-cepat siapkan entry dan tinggalkan link korang kat Bloglist Iqbalhakimi | Jom Terbang. 


8 comments:

Matika said...

wahhh cepatnya akak buat...
hehehe..

mamat pun baru lpas join..
http://luahan-hati-matika.blogspot.com/2011/01/bloglist-iqbalhakimi-jom-terbang.html

Wan Gerrard said...

nk join gak la ^_^

||aLeaSaRa|| said...

hye sis!sama2lah kite pakat join yehaa!

iqbalhakimi said...

thanks miss yaty..hehe..semoga selamat dan berjaya menghabiskan satu semester lagi =)

DeCrewz said...

Ho3.. Ngat yaty nak terbang mna tadi.. Baru nak cakap, 'x ajak pon'...hu3

Mat Ganu said...

nak join jugak lah...hehehe

Puteri Iqa Izyan said...

hoho.tak sangka pulak iqbal nk buat nih. hek :D

Raji berkata said...

hohoho Iqbal ni Ben versi remaja ;P
laju je tgk dia update entry
xD