Monday, January 31, 2011

Kisah Hari Ahad Yang Buat Miss Yaty Penat

Salam sayang semua. Semalam Miss Yaty agak sibuk padahal Miss Yaty tak kerja semalam. Tapi di sebabkan company tempat Miss Yaty praktikal ada buat Investment Talk jadi Miss Yaty telah di suruh datang jugak untuk ambil kedantangan client yang hadir pada seminar tu.

Memang agak kelam kabut sebab Miss Yaty takleh nak agak nak datang pukul berapa. Lagi-lagi bos Miss Yaty asyik pesan suruh datang awal sebab rumah Miss Yaty jauh dari tempat seminar tu.

Miss Yaty bertolak dari rumah pada pukul 12 tengah hari jugak lah. Sebelum tu Miss Yaty membute eh bukanlah mengemas rumahlah mana yang patut. 

Berhenti sembahyang di masjid putih kat bandar. Lega jugak sebab tak ramai orang kat situ jadi tak berapa kelam kabut tapi nak parking keretalah susah sebab semua parking area masjid tu dah penuh.

Satu petang di sana memang tak bosan sangat sebab tengok gelagat client yang datang dan staff-staff yang hadir. Miss Yaty kena ambil kedatangan kenalah sentiasa melebarkan senyuman semanis mungkin. Err. Ye kot.

Agak kelaparan jugak sebab hanya isi perut dengan makan mee goreng saja pagi tu. Balik dari seminar tu dalam pukul 5 jugaklah. Alhamdulillah seminar tu berjalan dengan lancar. Harap-harap dapat tarik lagi ramai investor untuk buka trading di company Miss Yaty kerja ni.

Pada sebelah malam pulak Miss Yaty tolong mak Miss Yaty buat karipap pusing. Memang agak penat tapi sebab nak tolong mak jadi Miss Yaty gagahkan jugak badan ni.

Salah satu sebab Miss Yaty tak online 2 hari lepas sebab tolong mak Miss Yaty buat karipaplah. Sekarang mak Miss Yaty buat karipap untuk di hantar pada warung-warung di kawasan tempat tinggal Miss Yaty ni.

Nanti Miss Yaty nak ambil gambar tunjuk kat korang karipap pusing mak Miss Yaty yang lazat, ranggup dan sedap tu.

Tapi kena tunggu sis Miss Yaty balik dululah sebab dia je yang de camera sekarang ni.

Tak tahu kenapa Miss Yaty rasa macam budak tadika tulis karangan pulak bila baca entry ni. Err budak tadika dah belajar buat karangan ke?

Miss Yaty taip entry ni dalam kepenatan. Sowey ye sebab taip entry macam ni. Miss Yaty siapkan entry awal-awal sebab berkemungkinan malam ni Miss Yaty tak online.

Okaylah jaga diri ye sahabat blogger dan stalker Miss Yaty yang tersayang. :)

Camera fon ni je Miss Yaty ada. Takleh nak bluetooth pun ;(



P/s: Gambar masa diploma part 5. Rindu pada pipiku yang tembam tu!

18 comments:

Miza Yusof said...

comel. hp yaty sama macam hp kedua miza :)

Puteri Iqa Izyan said...

hehehe..mmg macam karangan nih.
agaknya miss yaty rindu nk buat karangan bm kot :P

Matika said...

rindu pada pipi ku yg tembam..he3..

mamat tak kesah akak..
utamakan keja dulu aw.

JuanYuan said...

haha..budak tadika da buat karangan ea?dasyat..hak3..

btw,cute jer muka tu..haha

Solihin Zubir said...

sis Miss Yaty tu Cik Tom eh?
OMG! sy baru taw! hehehhe..

Raji berkata said...

owh penat2 pun bole tlis entry gak kre hebat lah :P
nnti buat lah GA karipap pusing xD
ok gak
nk merasa gak kesedapan dia ;D

kmvsblogger said...

meh nak rs karipap cik yaty

Imran nyambek said...

hanphone mahall ooo

JIJI YU said...

masjid putih tu cam k enal je..kat KT ke..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

kamera fon pun kira ok dear...janji leh snap...

d_LA said...

karipap pusing tu ade jual x kat bdr KT??nak beli jugakkkkkkk...

Puan Besar Shag Yahaya said...

Tak pa. At least HP Yaty ada kamera. Dari Shag :P

Yaty sayam~ Take Care okeh! ;D

mohammad said...

kenapa dipanggil karipap pusing tu...

Shaheila Malek said...

pipi tembam yg cumel.. ^^

Miecyber said...

Semuga bersemangat menghadapi hari yang mencabar...

Tips membuat link semasa mengomen entri

DeCrewz said...

Cuti buat kuih tart tuk raya cina x? he3

puanbee said...

sedap tu karipap .. penat sikit nk buat kan..sabar tolong mak tu berkat!

Woofer Storm said...

comel..kalau dah cash out nuff,beli hp baru..nak ?jommm