Tuesday, January 25, 2011

Bloglist Sandiwara Seorang Insan@Syafiq Rosli

Miss Yaty pun nak join Bloglist Syafiq Rosli. Syafiq Rosli ni masih di kira newbie sebab baru 3 bulan dalam dunia blog tapi jangan terkejut kalau tengok follower blog dia ye.

Sandiwara Seorang Insan



Miss Yaty harap Miss Yaty terpilih masuk dalam bloglist Syafiq Rosli jugak. Pada korang yang nak masuk bloglist Syafiq Rosli jomlah join.

Puan Besar Shag, Miss Yaty tag awak! :)

Pada Syafiq Rosli, 

Jantina blog Miss Yaty ni PEREMPUAN :)

Kalau nak join korang kena buat entry macam ni jugak ye.


Tajuk: Bloglist Sandiwara Seorang Insan@Syafiq Rosli
Jantina: Lelaki @ Perempuan

12 comments:

Matika said...

huhu..shafiq mmng hebat....
mamat pun nk join nnti..

JIJI YU said...

entry santai je kan..ehhe

Puan Besar Shag Yahaya said...

Wahh~ Okeng! Akan di buat. Thanks, Yaty sayam :D

Btw, Shag ada tag Yaty jugep! ;)

mohammad said...

susah juga nak masuk bloglist orang ya...

Raji berkata said...

bestnyer ada blog review blog kita ;D
gdluck oh~~

Syafiq Rosli said...

thank eh..hehe

Miss Yaty said...

@mamat: jom kita join ramai2..saling support blogger lain...

Miss Yaty said...

@jiji: aah...betul3...

Miss Yaty said...

@shag: welcome dear...

miss yaty join secepat mungkin okay :)

Miss Yaty said...

@mohamad: susah kalau letak syarat..hihi..pape pun miss yaty support blogger2 lain mana yang mampu ;)

Miss Yaty said...

@raji: mana de pasal review blog lah..ni pasal nk join bloglist...

Miss Yaty said...

@syafiq: welcome bro :)