Wednesday, February 9, 2011

Apa Pendapat Korang Kalau Dapat MMS Sweet Macam Ni??

Salam sayang semua. Entry semalam macam Miss Yaty nak kawen esok je kan. Hihi.  Pikiran Miss Yaty ni asyik pikirkan masa depan je. Semua orang pun mengidamkan masa depan yang cerah dan bahagia kan. ?

Okay tutup cerita kahwin. Noktah. :P

Miss Yaty ada dapat satu MMS, nak bluetooth dalam honeybee Miss Yaty tak dapat sebab handphone Miss Yaty ada infrared jep. Jadi Miss Yaty lukislah sebab nak tunjuk kat korang punya pasallah. Hihi.

Harap korang pahamlah lukisan buruks Miss Yaty ni ye. =,="






Haa rasanya korang paham kan kartun kotak Miss Yaty ni. Sweet kan MMS ni tambah pulak kata-kata yang ada dalam MMS tu. So sweet kan kalau dapat dari Boyfie sebab maknanya beliau sayang kita kan. 

Tapi kalau EX yang bagi baik kita abaikan ajelah. Bagi Miss Yaty kalau kita dah tutup buku lama tak usah lah kita kenangkan lagi. Lagi baik kita mulakan hidup baru bersama orang yang lebih memahami dan menyayangi kita. Macam Miss Yaty, Miss Yaty menyayangi dan menyintai Mr Gugu dan tak ada pengganti dia dah dalam hidup Miss Yaty ni. [>,<]

Thanks pada korang sebab puji lukisan pertama Miss Yaty nih. Eh ada ke??

26 comments:

bobiedanbad said...

so sweet....i like

Taufiq Tiramisu said...

hahaha..
sepatutnya kepala kartun tu bulat kan?
hahaha
anyway,
cantik miss yaty lukis :D

JIJI YU said...

bahaguenye ko miss yaty..ahah..sape weyy nak anto kat aku camtu..ehhe

anizsDANbintang... said...

ex ni jgn dilayan sgt klu hati dah tak suka. nak melarat-larat.

btw, nice blog.hehe

cik Ladies said...

comel la miss yaty lukis . ! gempak !!

kalau CL dpt msg gni,snyum sorang2 je la :)

Solihin Zubir said...

so sweet..

err.. kalau ex yg bg? woah! adakah cinta lama bakal berputik kembali? :D

emieysandra said...

ha'ah..die syg lagi la tu..:D

JuanYuan said...

haha..sweet jer akak lukis..hak3..

mmm mungkin jugak si ex tu masih mengharap..so, buatlah pilihan yg bijak..

anda mampu mengubahnya :p

d_LA said...

dla salu dapat mms camtu..ingatkan BF yg bg..rupe2nye abang meksis T__T..tp ttp sukehati..hehe

Matika said...

huhu..so sweet...n kretif akak melukis...

Ati Masrif said...

TQVM yaty cayang!!!

kak ati tengah takutttt...

berdebar-debar....

pls... doakan yg baik2 ye!

najihah sahami said...

waaa..memang sweet habis..kartun yaty lukis cam sama je dgn mms tu..ada bakat la yunk. hehe..

kalau ex bagi..emm..mungkin die masih berharap ko. hehe

Raji berkata said...

errr ttaw plak still suka ke apa
ad kemungkinan
dia mmg lukis cmtu ker kau lukiskan balik?
hak2

Mat Ganu said...

faham2...bertuahnyer badan...hehehe

Mat Ganu said...

oh..bertuahnyer badan...hehhe

nurira_cahaya said...

sweettt la..cayalah..

IFA Athirah said...

paham2x!!mmg sweet sgt ^_^ http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

zahidah dihaz said...

EX??? parah ni...susah nak bgitau...
salam kenal sis...


New ntry: Yahoo! Ada kerja?

:: noremy bte rahmat :: said...

folo & BW..

mehla jenguk belog ai..

salam kenal!(^_^)

P/S:cute cartoon tu..

Ujang9897 said...

lucah-lucah...hahahha


ex bagi ek...no komen..=)

Miecyber said...

Cool...

Hutang isi rumah mencecah RM 557 bilion

echah mashuri said...

heee...kalau ex bagi mesti raseee...raseee sedihhh.;(

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

first time ke blog ini..folo blog ini..

semoga tuan blog sihat walafiat dan dirahmati Allah SWT

wa khairul onggon said...

Salam.. itu tandanya MMS romantik, ada org take care, dia nak bgtau sygnya dia pd awak.. Tp klu EX yg bagi itu tandanya dia masih ingat kat awak tp hati2... :)

Aiydalela said...

tomey! syuwit sangat :)

* lepas ni boleh buat entri gune lukisan pulak.

Farhan Zulhusmi said...

inysallah....kalau itu jodoh anda...insyaallah..amin...
klau anda berpisah dgn dia bermakna allah ada yg lebih baik untuk anda....insyaallah