Thursday, February 24, 2011

Firdaus Kasim Blogger Yang Rajin Update Blog



Assalamualaikum korang. Miss Yaty baru berkawan dengan seorang blogger bernama Firz atau nama penuhnya Firdaus Kasim. Miss Yaty baru je beberapa hari kenal dengan blog beliau ni dan Miss Yaty ada tertarik pada satu entry beliau bertajuk Program Preview Blog Mingguan.

Memang pada mulanya Miss Yaty tak berapa paham apa yang Firz ni nak sampaikan dalam entry tu rupanya beliau ajak buat satu segmen atau program untuk review blog secara mingguan. Kalau korang berminat untuk tahu dengan lebih lanjut korang boleh terjah entry Program Preview Blog Mingguan.

Miss Yaty termasuk jugak dalam segmen review ni. Dan blog pertama Miss Yaty kena review adalah blog Firdaus Kasim. Firz jugak dah review blog Miss Yaty di entry Favourite Blog Minggu Ini.

Bagi Miss Yaty blog Firdaus Kasim ni mempunyai pelbagai info walaupun sebenarnya blog Firz ni baru berumur 3 bulan! Korang boleh tengok pelbagai entry menarik di archive blog Firz ni.

Antara entry Firz yang menarik dan berguna untuk blogger-blogger baru adalah Cara Meningkatkan Pengunjung Blog dan 3 Cara Blogwalking yang Betul.

Ada banyak lagi entry menarik korang boleh terjah blog Firz aka Firdaus Kasim.


19 comments:

echah mashuri said...

wah.gudluck dear.sori sllu mcm tk smpt nk dtg sini.sbb dashboard wat hal T__T

JIJI YU said...

haha same tue je blog die ngn blog aku ek..ahaha..tapi die lagi la gaban..ahah

niesz said...

die mmg sgt rajin kan :)

Ayuni said...

btul ckp Firz, blog nie cantik...

Matika said...

best2..mamat baru je follow blog dia..he3..
wahh akak n cik tom semua orang sayang la..he3

Matika said...

mamat nya feed ada problem laa akak..tak reti nak buat..he3

Miecyber said...

Waa menarik banget....

Vaksin HIV berjaya di India

Ati Masrif said...

as salam yaty cayang...

nanti kak ati akak terjah dia yek..

kak ati baru ada semangat nak bw ni ^___^


Jom baca: Malu ahh..Di Hospital Tadi

Hafriz Mohamad said...

nak seribu daya, xnak..satu dalih pn da ckup..xyah banyak2...hehe.

p/s; diizinkan utk copy entri..
mekaseh. ^_^

Farhan Zulhusmi said...

lama rasanya xjalan2 sini.,....
miss u blog...hahaha....
thanz infor....thanzzz

syaiza - chan said...

wahh..!! kak yati promote blog kwn2..baiknye..mari kte terjah sma itu blog..hehe.. :p

sissyira said...

salam


boleh tambah kenalan ni =)

Woofer Storm said...

gud luck sis..baru tau,menciknya.hehehee

mohammad said...

rajin lah update blog dengan info yang dapat dikongsi bersama..

Shaheila Malek said...

kemas dan cantik..^^

bunga said...

good luck..

Matika said...

tak lama lagi turn abg ni pula mamat nk kena review..huhu

Le Jr. said...

cantik..

swizbook
Planet Wan

Raji berkata said...

woahhh ok gak review blog utk mingguan ;P
ad juga update tiap2 mnggu xD
nk try join gak lah nnti