Saturday, March 19, 2011

Jom Join Bloglist Taufiq Tiramisu


Assalamualaikum dan salam sayang. 

Nampak tak banner cute kat atas tu? Kalau nak tahu klik je banner tu ye tapi kalau korang malas nak klik banner tu takpe Miss Yaty citer la tu banner tuk join Bloglist Taufiq Tiramisu. Apa? Korang tak kenal lagi blogger Taufiq ni? Rugi-rugi. Baik korang pegi terjah dan kenal-kenal dengan blog Taufiiq Tiramisu ni. Tak rugi pun sebab blogger ni memang peramah dan blog beliau memang best dan sempoi.

Blog Taufiq ada share banyak tutorial yang Miss Yaty tak tahu lagi sebab tu best pegi terjah tutorial kat blog Taufiq ni. Korang pun boleh belajar tutorial kat blog Taufiq ni. Ringkas dan mudah paham. Meh jenguk Tips dan Tutorial Taufiq Tiramisu.

Pada yang belum kenal Taufiq ni korang bolehlah terjah blog Taufiq Tiramisu


Miss Yaty nak paksa Shag Comot, Farhan Zulhusmi dan Sissyira tuk join bloglist ni. Ni paksaan taw jadi korang kena join jugak! hihihi



3 comments:

Taufiq Tiramisu said...

thanks miss yaty..miss yaty org pertama yang tag org lain..hehehe.thanks2!! ;)

Puan Besar Shag Yahaya said...

Good Luck Yaty sayam ;)

Matika said...

good luck akak....follower akak dah 500..huhu