Sunday, March 13, 2011

Nuffnang Featured Blogger for March 2011

Assalamualaikum dan salam sayang. Syukur alhamdulillah amaran tsunami kat negara kita dah di tarik balik. Alhamdulillah.


Miss Yaty taip entry ringkas je kali ni sebab nak kongsikan kat korang link Nuffnang Featured Blogger for the month of March. Mesti ramai dah tahu kan Nuffnang ade buat featured blog. Ala-ala nak promote blog jugaklah kot.


Miss Yaty tertarik featured blog bulan March ni. Sape tak kenal lagi blogger Maria Elena ni boleh terjah kat Blog Maria Elena is Greek Helen.


Tahniah pada beliau sebab terpilih menjadi Nuffnang featured blogger for the month of March!!


Kalau korang tak kenal blog Maria Elena korang klik je link blog Maria Elena tu. Siyez memang tak rugi kenal blog ni sebab Maria memang sorang yang sempoi giler dan errr gile2 gak..hihii. Maria ada share video klip jugak. Like gile video dia yang kat entry Girl Talk! Sweet date with her boyfie. ^^


Tak rugi jugak tengok style dia pakai shawl dan mimik muka dia yang comel tu!!hihi.


Le't's cekidaut blog http://www.peliks.blogspot.com/.


16 comments:

Taufiq Tiramisu said...

video die seua sempoi dan cool..hehehehe..boleh la buat layan..

JIJI YU said...

hehhe..pas ni kompom cik yaty..insyaALLAH...aku nye bile la tak tau..

SyedGraphiX said...

im adore her lahhh! XD

Matika said...

baru mamat thu...hehe.
sebenarnya.mamat dah nk mrajuk dgan nuff..hehe

bunga said...

ooo.cam tu yek cym..

Farhan Zulhusmi said...

beruntung dy....menjadi famous sebentar...ala2 artis....
miss yaty xnak cmtu???
hahaha

DeCrewz said...

Featured tu tuk ap yer yaty?

MYA said...

okai....bOley je...^_^!!!shOpping mnyak2 ket eyh??

Taufiq Tiramisu said...

waaa..kalau nak jadi camtu, kena register innit ea?

nora said...

ok ok
nk cekidaut pasni

ENTRY HOT : Lucah Day :p

R.H.B - Miss said...

miss yaty, firstly, thanks for followin me and help promote my blog yeh ? hihi

2ndly, thanks 4 the word of will shopping at mine one day. kihkih made my day, i'd say :P

last but not least peliks.blogspot.com is da boom ! besttt

thanks love !!!

nana_picanto83 said...

suka tgk fesyen shawl yang digayakan Maria Elena, walaupon pelik tp nampak suit ngan muka & gaya dia... :)

Matika said...

akak..mamat tag akak 2 kali aw..hehe

untuk kebaikkan akak..

http://luahan-hati-matika.blogspot.com/2011/03/jom-join-blog-review-myung-dae.html

Woofer Storm said...

layan..lama tak update sis,napa??bz??
cik tom apa cite?ermmmm

syaiza - chan said...

kakak yati...huhu ,,x bpe phm lorhhh entry kak yati yg ni...ape tuh nuff featured blogger tuh..?? n cmne kak yati leh tau info2 psl uh..huhu..sorry coz ceja ni blurrr lorhh bab2 nuff ni..hhehe

Puan Besar Shag Yahaya said...

Dia memang gila gila ;D