Monday, May 16, 2011

I Like Bruno Mars's Songs

Hai bloggers. Lamanya entry blog Sophisticated Girl ni menyepi kan. Miss Yaty agak sibuk sekarang dan sangat takde mood untuk update entry. Bosan tol dengan alasan ni kan. Alasan same je setiap kali tak update. Sekeh kang baru taw! Haha.

Ehem3.. Back to the topic Miss Yaty sekarang ngah angau dengan Bruno Mars. Chopp bukan angau ngan Bruno Mars tapi angau dengan suara merdu dia tu. Fuh.. Habis sume lagu Bruno Mars Miss Yaty download. Lagu dah jadi peneman Miss Yaty di kala boring di pejabat. :)

Lagu yang paling buat Miss Yaty terpegun dan suka dengar ialah Just The way You Are. Such a great song and lirics. Korang yang pernah dengar lagu mesti tahu lagu ni sangat sweet kan.. Kalau lah Mr Gugu nyanyikan lagu tu tuk Miss Yaty memanng time tu jugak Miss Yaty pengsan. Haha.

Nati Miss Yaty nak upload banyak banyak lirik lagu lagu Bruno Mars. Bestnya.. :)

7 comments:

Syat0za Zai said...

habis la!! tergugatlah ekonomi bruno mars ni.. *tetiba xD

JIJI YU said...

aku rase cam same je suare aku ngn die..

najihah sahami said...

cewwah!!mish pun layan gk bruno mars. tapi xdelah minat sangat. terbaru lagu lazy song. dh dengar lom yaty. yeewww r die punya MV. hhaha

bunga said...

bunga xpernah dengar g lagu tu rasanya.

LALA shaheila said...

tak pernah dgr.. tapi sy akan cari lagu tu.. hehe

DeCrewz said...

jangan terbawa dalam mimpi sudah..hu3

bunga said...

xernah dengar la cym..ehehehe