Monday, August 15, 2011

Salam Ramadhan Al-Mubarak

Assalamualaikum semua.

Alhamdulillah hari ni dah masuk 15 Ramadhan. Tak sangka rasa macam sekejap je Ramadhan kali ni. Tapi Miss Yaty rase sangat bersyukur sebab masih di beri kesempatan tuk merasai kenikmatan Ramadhan tahun ni. Alhamdulillah.

Miss Yaty harapkan ramadhan kali ni adalah yang terbaik tuk kita semua dan Miss Yaty harap Miss Yaty tak sia sia kan ramadhan tahun ni. Sama jugak dengan korang ye. Sama samalah kita tambahkan amalan mulia dan menjauhi apa yang terlarang.

P/s : Just a quick update for my lovely blog. Miss Yaty tinggal just two weeks lagi keje part time kat sini. Tak sabarnye nak habis keje.

P/s: Miss Yaty dah jumpa rumah sewa kat dungun tapi mahal gile oh. Rm120 per month excluding bills. Gila tak?

Salam Ramadhan Al mubarak pada semua bloggers,readers dan kawan2 Miss Yaty. ^__^v

5 comments:

JIJI YU said...

miss u lorhh

Kalamhati said...

Salam Ramadhan yatt..take care!..=)

Solihin Zubir said...

lama btol ye adik cik tom ni x update.. hehe..

jgn ngelat posa ok..

DeCrewz said...

Uish, RM120 nak makan ape tu, cukup ke? Loan ada lagi ke?

Puteri Iqa Izyan said...

salam ramadan miss yaty =))

ehh.. dungun mmg mhl pon rmh sewe kan? ishhh..