Monday, September 24, 2012

Filem Baby and Me - Lakonan Jang Geuk Suk

Assalamualaikum.



Hai korang. kenal lagi tak baby kat atas tu. Kalau korang perasan tu lah baby yang berlakon dalam filem Baby and Me. Siyezly cite ni best sangat. Masa tengok cite ni Miss Yaty tak kenal pun lagi Jang Geun Suk. Alahai masa muda lagi Jong Keun Suk ni kiut. Makin cair hati ni. 



 Panduan Membuat Kek Coklat Mudah & Sedap

 Nak dapat iPads percuma? Senang je. Guna je cara baru nak bayar bill Astro.

 Tension tak dengan tempoh aktif yang singkat bagi prepaid? Jom tukar Maxis..
 Anda nak FREE goodies tak?? Jom kejar trak biar betul hijau untuk FREE goodies..!
 Groupon Malaysia banyak kelebihan dan kemudahan. Jom usya!!!

 Klik for joining Groupon!!!

Bagi Miss Yaty cite Baby and Me ni memang best dan lawak abis. Yang part sedih memang sedih. Tapi pape pun lakonan Jong Keun Suk dalam filem ni memang the best lah. 

Sikit sinopsis cite Baby and Me :

Joon-Su ( Jang Geun Suk) seorang budak sekolah yang nakal dan playboy. Joon-Su selalu mendatangkan masalah sehinggalah satu hari mak ayah Joon-Su lari dari umah sebab tak tahan dengan perangai Joon-Su. Joon-Su tak kesah pun bila mak ayah dia lari dari umah bahkan Joon-Su ni boleh plan nak buat party kat umah dia. Pada hari dia nak buat party tu dia pegi lah shopping tetiba ada baby comey di tinggal kan dalam troli shopping dia. Bermula dari situ lah kesah kecomelan dan kegigihan Joon-Su menjaga baby Woo Ram (Baby Mason) kerana menyangka baby tu anak dia.  


Filem ni di tayangkan pada tahun 2008. Dah lama dah tapi filem ni tetap dalam kenangan sebab  Jang Geun Suk yang kiut plus baby Mason yang  dabel kiut. Hehehe. Kalau nak tengok gambar baby Mason ni korang leh usya link blog ni. Baby Mason. Banyak gambar baby Mason ni dengan posing yang amat kiut! 

Ok till then. Bai.

6 comments:

Puteri Iqa Izyan said...

laaaaa. baby ni yang berlakon tu. hee.
best cite ni. suke. pastu sedih. wuwuuuu

JebengOtai™ said...

ade lak dabel kiut?..hehe

Miss Yaty said...

@puteri iqa izyan : aah..baby ni la..comeykan..hihi..cite ni memang best :)

Miss Yaty said...

@jebeng otai : ade je kalau nak tahu..hihi :)

CikNurul said...

ololoooo..cutenye baby tu..eee geram nk cubit2..

Miss Yaty said...

@cik nurul : kiut kan.mmg mkin geram ble tgk lme2 sb kiut sgt2..hihi :)