Tuesday, October 19, 2010

HAPPY BIRTHDAY TO ME!

selamat hari lahir untuk diri sendiri.
tah pape wish untuk diri sendiri kan.haha.
tak pe lah at least saya ingat bithday saya sendiri..
entry ni untuk mr gugu.hihi..



saya tahu saya dah dapat birthday gift saya tapi saya tetap nak kamo belikan saya chocolate cadbury! macam biasa hazelnut taw! hihi.
:D


saya tahu awak dah sokmo belikan saya lolypop tapi saya tetap nak awak belikan lolypop lagi.
kali ni nak yang sebijik macam ni taw!
hihi:)


dan special request saya yang lain dari biasa saya nak cristal ball sweet macam ni! 
tapi kalau boleh saya nak snow cristal ball.
ala bila kita goncang bola kristal tu, glitter2 dalam tu turun macam salji.
so sweet!
saya nak yang macam tu taw.

itu aje.

saya sayang kamo 
^_~




p/s: credit to incik google sebab sedekahkan pic ni :)

12 comments:

Tomato Gurl's Life said...

happy besday ti!!

Solahuddeen said...

hepi besdayy
semuga panjang umur dan dimurahkan rezki~~~

Miss Yaty said...

sis: thanx. jgn lpe blanje kfc ye. walaupun sbnr nye ti nk piza..hihi

din: amiinn...thanx 4 da wish :)

LadyBird said...

epi best day tuk adik cik tomato.. :D..
salam perkenalan dari cik ledibed macho :P

aibaks said...

heppy besdey utk gadis sopistikated..hehe.. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..

paan said...

hepy besday.. datang dari blog kakak kamu...

-telordibasuh- said...

la besday girl rupenye hehe..
hapy besday tu u heheh...nak hadiah x?hehhee...

Miss Yaty said...

ladybird: thanx cik ledibed macho..ngeh3!
nati kalo yaty da fri yaty usha blog cik ledibed yea :)

Miss Yaty said...

aibaks: thanx aibaks:)
nati saya akan follow blog awak yea...wat masa skrg ngah bz lg..
sowey..
thanx for da wish :)

Miss Yaty said...

paan: thanx paan..thanx gak sudi terjah sini..hik3...
nati saya terjah blog paan ok..:)

Miss Yaty said...

telor: aah...birthday girl ari tu la..hik3...
nak3...tapi tak nak adiah telor je taw!hihihi;p

-telordibasuh- said...

hehe..ni telor kasi hadiah telor yg dah siap goreng hehee...