Thursday, November 11, 2010

Berakhirnya semester 2010

saya sudah merdeka! yahoo..gaye macam dah part 8 jep. apalah kau ni. tadi pun masa dalam dewan macam nak jerit je. just jerit lam hati jep.almaklum la. senior part 8 yang dah abis paper pun saya tengok tak jerit..hihi.


alhamdulillah. sume paper sudah selamat di terjahi. sekarang masanya untuk bertawakkaltua'laAllah.
saya dah melakukan yang terbaik dari yang terbaik. insyaAllah. 


saya kini berada di umah terchenta!


yeah!!
opss alhamdulillah..


tapi penat jelas terasa sekarang ni. tengah hari tadi lepas habis paper saya, lyn dan kak naim terus membusykan diri kami dengan mengemas umah. banyak barang2 umah kitorang tak kemas lagi. masing2 sibuk studi jep. tapi ada la jugak kemas sikit2 barang sendiri. tak sabar nak balik lah katekan..hihi


sebahagian barang umah yang kami rasa tak perlu dan menyukarkan kami nak bawak balik jadi kami tinggal kan kat umah tiah. nasib kami baik sebab tiah sanggup menumpangkan barang2 kami kat umah die. THANX TIAH! eh gaya macam die baca jep blog kau nih yaty..hik3.tak pelah,pape pun thnax sangat.


penat woo angkut barang2 tadi. 


selesai jep anta barang kat umah tiah giliran saya memenuhkan kereta dengan barang2 saya yang nak bawak balik. setel jep masukkan barang. saya, my sis dan jugak ayah saya pun bertolak balik. saya yang drive. (tak perlu gtaw pun takpe)hoho..


drive dalam keadaan kepenatan dan kelaparan!
sampai umah dalam pukul 5 petang.


dan sekarang saya di sini. umah ku syurgaku.


dan dah selamat memenuhkan peyot ku ni. itu pasti!

6 comments:

Solahuddeen said...

yeahhhhhhhhhhh

Aanis Kamaruzaman said...

selamat bercuti !!!!!!!!!!

p/s: k.aanis dh naik bosan dok umh dh

Miss Yaty said...

din: epy oliday!
selamat menjamu game anda ;p

Miss Yaty said...

kak aanis: thanx kak aanis..hihi..

wah...dahsyat ni..kene cari keje la plak kak tuk ilang kan borink tu :)

aibaks said...

wa...lepas ni cuti panjang la kan..bestnyer!

Miss Yaty said...

aibaks: yupp..cuti jap je..hihi..kne praktikal plak pas ni :)