Friday, November 12, 2010

FAKTA YANG MENJADI HAKIKAT








nah kali ni saya bagi flyink kiss dari lisa surihani. siapa cepat die dapat.hihi.






mood :


story begins:




saya akan mula praktikal pada 1 disember 2010 nati!


wow! saya akan mengalami pengalaman orang dewasa!
macam hampeh je kan ayat. saya pedulik apa.
bagi saya orang da bekerja sudah menjadi orang dewasa.
saya dah lama nak merasai alam pekerjaan ni.


tak adalah rasa macam best!
tapi cuma mahu mencuba sesuatu yang baru aje.
semoga praktikal saya berjalan dengan lancar.
6 bulan tu!
memang merana la kalo tak serasi dengan tempat praktikal kat situ!


saya mahu lulus!


seterusnya menyambung part 8 untuk menghabiskan degree saya.
gudluck to myself :)


semoga doaku di makbulkan Allah.
amiin.




p/s: da tak perlu pikirkan final exam untuk 7 bulan! so GREAT!!

URGENT! please,i really need someone to remind me about exam for another 7 months!! :p











dak comey lagi cute.
give yourself enthusiastically.
means?





6 comments:

Aanis Kamaruzaman said...

wow! dh nk prktkl dh?

gudluck yaty! awk akan bertemu dgn 'besfren' baru (mesin fotostet)

incik acap said...

praktikal ktne? klang?hehe

sAzUwI said...

gud luck utk praktikal..=)

Miss Yaty said...

kak aanis: hihi...ok2..k.aanis mesti penah dpt besfren cm tu ek?hihi

Miss Yaty said...

acap: aah ak praktikal kt kampung perigi nenas..wawawa ;p

Miss Yaty said...

sazuwi:thanx ek..xde tips b4 masuk praktikal ke?huhu