Saturday, November 6, 2010

Cirit Birit Dan Demam Time Exam

hye readers.
hawaw u?hik3..

pagi tadi saya dah selamat menjawab paper ke4 saya sem ni.
alhamdulillah..masa yang di beri amat di gunakan sepenuhnya.( giler tak sempat nak semak balik!)
dan bersyukur sangat da tinggal satu paper lagi..
at last..hihi..


pagi tadi saya keracunan makanan. hadoih! cakit taw peyot masa tengah jawab paper.
tapi ku tahan kan aje. cakit2 letak tepi dulu. yang penting habiskan jawab soalan QMT dulu.
alhamdulillah la peyot tak meragam over.

balik je umah badan rasa lesu sangat. pale rase berat jep.
sekarang ni pun sambil menaip picit pale ( kecian tak?);p
da telan panadol tadi. arap sakit pale ni tak melarat.
tadi badan panas gila. badan lesu sangat.
wiso den kalo melarat ni.
tapi sekarang rajin plak ak mengepost entry baru.
untuk mu blog apa saja.hihi.

paper saya tinggal satu lagi. yea. yea yea.!
nak balik lepak kat umah plak.
nak balik makan cedap2 plak.
( gaya cam kebulur sangat je kan? memang pon. )
hari ni pon tak makan pape lagi.
bukan DIET eh!
tak de selera jep.
kan da bgtaw badan lesu..

saya arap sakit pale saya ni tak melarat sampai ke esok..
sebab sok da nak kene studi AIS plak.
hari ni saya kena rest cukup2..( padahal mmg mls nak study mlm ni.huhu)

saya kena ingat pesan puan syaza.
'SUSAH PAYAH PERIT PEDIH. THE SUCCESS IS SO SWEET'
Thanx puan, lebiu. mmuah..



p/s: sesapa yang FOLLOW saya tu thanx eh! cowey tak de masa nak membalas balik. no BB no LAPTOP right now.
post entry ni pon gune BB dan laptop housemate. supplier terbaik!
jadi kena tunggu saya betol2 fokus blog dulu untuk membalas follow anda. 

bye :D


4 comments:

Aanis Kamaruzaman said...

lmbtnyer abes paper?

ubat cirit birit plg mujarab: bancuh teh kelat tanpa gula. If x sanggup nk minum, tutup hidung sambil minum.

slmt mencuba! =)

-telordibasuh- said...

hahah..wa dah last paper..hmm
telor baru je start paper hari ni hehee.

Miss Yaty said...

kak aanis: aah lmbt gle kn..paper las tu gap smpai 4 ari sb tu jd lmbt abis paper kot.

thanx for the tips akak. da cube da ari tu. alhamdulillah peyot da tak wat hal da.huhu
:D

Miss Yaty said...

telor: waah..saya dah kt umah..hoorayy!
gudluck ek telur. jgn men2 da.hihi;p