Thursday, November 25, 2010

The Best Entry With Sinar Raudah



Alhamdulillah cik tom tag saya join contest sinar raudah. terpegun saya bila tengok blog SINAR RAUDAH ni. (siyez bukan nak bodek ni) sebabnya header dia menarik.
gambar wedding dia. wah! cantik sangat gambar2 tu. i like it!

banyak gak syarat2 dia kalau korang nak join korang leh klik sini [SINAR RAUDAH

saya nak pilih entry saya yang bertajuk CERITERA SEORANG AYAH.
memang entry ni agak panjang sedikit tapi itu luahan dari hati seorang anak kepada ayahnya yang tersayang.
Di harap entry saya ini menawan hati kak amy. leh panggil akak ke?

okay saya nak tag 

tarikh last 30 november 2010.
gudluck pada semua yang join :) 



4 comments:

Ellen said...

Good luck ya dik..hehe

Miss Yaty said...

thank kak ellen..
kak ellen pun goodluck :)

Amy Syaquena said...

salam..

Thanks ye coz sudi join GA sinar raudah , Good Luck ok..akak minta izin copy header blog untuk di letakkan di dalam fan page sinar raudah ye...

Miss Yaty said...

kak amy: welcome!hihi..semoga entry yaty menarik minat kak amy..hihi..

yaty izinkan..nak frame pun boleh :)