Friday, December 17, 2010

Blog Baru Pilihan Malaysia - Undi no 272

***iNI sTICKY pOST sILA scROLL dOWN uNTUK eNTRY tERbaRU ye***




Undian Blog Baru Pilhan Malaysia sudah bermula. 


Saya gembira sangat lepas tahu saya tercalon jugak yelah saya ni bukan berblog pada tahun ni tapi cuma lebih aktif pada tahun ni. Korang leh baca entry pertama saya kat SINI. Kalau pada blogger yang belum kenal korang boleh jenguk kat sidebar Bebelan Miss Yaty. Ada berapa ciput je entry saya masa tahun 2009. 

Bermula bulan May 2010 saya mula berblogging secara lebih serius. Meh baca entry start berblogging dengan serius kat SINI. Sebenarnya saya nak berterima kasih pada seseorang sebab dialah saya mula kenal apa itu blog. Thank pada si dia yang pernah menyokong saya.

Tapi di sebabkan masuk semester baru pada Julai 2010 saya mula slowdown sikit berblogging. Bermula November 2010 saya mula berblogging kembali selepas  melihat Cik Tom mula menjadi blogger Femes. "Ada unsur dengki di situ." haha. 

So saya mulakan cara nak promote blog Sophisticated Girl dengan cara join Contest dan Giveaway. Thank pada Cik Tom sebab banyak tolong. Tak lupa Abang BA sebab banyak buat segmen best untuk kita-kita blogger baru. Dan semua blogger yang saya pernah berguru ye. Ramai sangat untuk di state tapi saya akan kenang selalu. Sekarang Blog Pilihan Malaysia pulak berbesar hati nak tolong blogger baru. Jadi saya ambil peluang ni untuk lebih mengenali bloggers baru yang lain. 

Salam Perkenalan dari Miss Yaty aka Sophisticated Girl.

Kalau korang sudi jom undi No 272 dari Kumpulan 7!

Nak tahu cara mengundi boleh klik kat SINI.

Tempoh Undian bermula dari jam 7 pagi pada 13 Disember hingga jam 7 pagi pada 17 Disember.

Jemput mengundi di link INI.

Sila undi no 272 dari Kumpulan 7 ye :) 


Thanks korang sebab sayang yaty! :)

26 comments:

sarah said...

gud luck gud luck! ^^

yaty, camane nak wat sticky post?
sarah wat tak jadi.. huhu

Ain Zulaikha said...

good luck :) wahhh nrvous.. hehehe

Tok Esah said...

gud luck yer miss yaty!!!


tok esah sebenarnya laki.. haha

sarah said...

wehee~ did it!
yaty nak tawu sobelum nie sarah da buat menda yang sama tapi tak jadi =.='
da ngadu bawu okey.. alahai.. hehe

.::: Princess MOMOY :::. said...

Good luck dear!
Vote Momoy juga yer No. 382 --- pilihan 10
Undian No. 382 dibuka sekarang!!

Cik Tom said...

good luck!!cik tom dah undi!!

Miss Yaty said...

@sarah: yaty dah komen blog sarah..
thanks gudluck jugak ye :)

Miss Yaty said...

@ain: gudluck :)

Miss Yaty said...

@tok esah: haha....ingt kan perempuan selama ni;p

Miss Yaty said...

@sarah: takpe2...yaty pun baru blaja gak :)

Miss Yaty said...

@princess momoy: gudluck :)

Miss Yaty said...

@cik tom: thanks sis :)

yaty pun nak undi sis jugak :)

kay yea said...

gd luck yep~~

iqbalhakimi said...

waah,..promote abes..hehe..jom undi iqbal jugak yer...iqbal@112 =)

nora said...

tak mendaftar lagi leh mengundi tak ngeh3 =p

Magrib said...

selamat berjaya!! undi da...


anyway... follow anda...

nadzirah razalli said...

wah..goodluck ! :)

aReTikZ said...

Unsur dengki pada kakak yek? haha..
Good luck ya ^_^

Miss Yaty said...

@kay yea: thanks :)

Miss Yaty said...

@iqbal: yaty dah undi 112 :)

Miss Yaty said...

@nora: cepat2 pegi daftar ;p

Miss Yaty said...

@magrib: thanks ek. Yaty dah follow awak jugak :)

Miss Yaty said...

@nadzirah: thanks :)

Miss Yaty said...

@ aReTikZ :aah..hihi..untuk membina semangat..hhiihi

thanks :)

Matika Love said...

hai akak...tarikh undi dah pun ttup..
akak cmne dpat top 5 x???

Miss Yaty said...

@mamat: akak tak sempat nak cek sblm trikh tutup..

tapi akak takcek pun akak tahu akak tak dapt top 10..hihi...
;p

mamat cm ne? msti layak kan?