Saturday, March 19, 2011

Kaki Merepek Malam Sabtu

Assalamualaikum dan salam sayang. Dah lama Miss Yaty tak update kan. Sekarang musim winter kat area umah Miss Yaty ni jadi malam-malam tak tahan godaan tuk tidur awal. Hihihi.


Dua entry Miss Yaty update hari ni sebab nak tambah koleksi entry je. Hihihii. Kalau korang nak join Bloglist Taufiq Tiramisu dan Blog review Myung Dae tu sempat lagi taw. Kena cepat-cepat buat entry malam ni ye.


Miss Yaty masih ada lagi hutang tag dengan si jejaka Mamat dan si manis Bunga. InsyaAllah esok Miss Yaty langsaikannya. Harap si manis Bunga tak marah ye sebab lama sangat Miss Yaty postpone tag Bunga tu.


Hutang Blog review Firdaus Kasim pun  belum setel lagi. Minta maaf ye Firz. Belum ada mood nak review tapi Miss Yaty akan setelkan jugak ye.


Nampak sangat Miss Yaty ni kaki hutang kan. =,='

Owh ye. Pada yang bertanya pasal entry Nuffnang Featured tu Miss Yaty pun tak bape paham sebenarnya tapi nanti Miss Yaty cuba cari info kat blog mana-mana yang boleh terangkan pasal nuffnang featured tu ye.

Korang dah terjah blog Maria Elena kan? Best tak? Mestilah best kan sebab Maria Elena memang sempoi sangat. Owh ye Miss Yaty terlupa nak tambah satu ayat kat entry tu. Maria Elena memang gorgeous dan cantik. :)



26 comments:

aLieF si Muncung ManiS said...

hutang dgn alief bila nak bayar..??haha..gurau je..hye yati..alief tak perasan yg alief tak follow miss yati lagi..sdgkan kita pernah kenal time alief baru buat blog dulu..huhuhu..thanx...

Solihin Zubir said...

sy plak gojes n chantek x? heheh.. ;-p

Taufiq Tiramisu said...

best betol kalau berada di kampung halaman..hahaha..lamanya tak balik..miiss yaty ni mesti hari2 bedal kepok leko ni..hehehe..

miss yaty, nak tanye..tahu tak macam mana nak buat header bahagian bawah macam kat blog cik tom? aritu dah tanye cik tom..tapi cik tom tak balas..mungkin sebab bizi kot..hehehehe..

JIJI YU said...

mueheh..haped oj bising elena cntik..engko lagi cantik what...

Woofer Storm said...

@solhin cntik celah mana??heheee
cik yaty,hutang sekali sekala takpe bukan..lalalaala~

cool...

iqbalhakimi said...

hehe..xpe miss...merepek ada isi =D

Puan Besar Shag Yahaya said...

Sama lah kita sayam. Shag pun banyak hutang =.='

Raji berkata said...

hohoh blog dia pun msti byk juga info yg best2
as well as her vlog kan? ;D

bunga said...

hahahah..cepat bayar yaty..hahahah..
tapi xpe..bunga xkisah bila..asal buat..hahaha..

zaradgreat said...

apis & yang kembar tuh!!! hahaha

Matika said...

hehe..takda hutang2 ni la akak..takpa...amik masa..huhu
mamat yg sepatutnya review blog dalam masa 30 hari pun..
dah jadi lmbat..

Pijahh' de-Arr said...

=)

d_LA said...

dla pun byk hutang gakk.ade yg thn lps dla x wat lg..huhu..pemalas tol nk wat

Miss Yaty said...

@aLieF si Muncung ManiS : welcome..haha..rase nye alief yg ckp dah follow miss yaty dulu....~

Miss Yaty said...

@Solihin Zubir : sangat gorjes!!hahaha

Miss Yaty said...

@Taufiq Tiramisu : mestila..kepok leko kan makanan tradisi terengganu..kikiki..

cik tom hari tu mmg busy..kalau taufiq nak blajar jugak tnye lah direct kt cik tom di fb ye ;)

Miss Yaty said...

@JIJI YU : kau puji ikhlas ke x ni jiji...haha

Miss Yaty said...

@Woofer Storm : haha..biar lah solihin nak prasan chanteq achie..haha..

Miss Yaty said...

@iqbalhakimi : mana isi nye iqbal? rasa mcm de kulit je..haha

Miss Yaty said...

@Puan Besar Shag Yahaya : jom cepat2 langsai hutang kita..hihi~

Miss Yaty said...

@Raji berkata : yupp..mmg byk info yang menarik :)

Miss Yaty said...

@bunga : hihi..thanks bunga..hutang bunga dah setel dah ;)

Miss Yaty said...

@zaradgreat : yup2..betul3..pandainya zara ;p

Miss Yaty said...

@Matika : hihi..take ur time dik..nati explain lah kat blogger2 tu mesti dorang paham.. ;)

Miss Yaty said...

@Pijahh' de-Arr : (=

Miss Yaty said...

@d_LA: hihi..kita kena setelkan cepat2 la dla..hihi