Thursday, November 25, 2010

Famous Amos


Famous amos. yummy!
mesti korang semua pernah makan cookies famous amos ni kan?
tapi tahukah asal usul famaous amos ni?

apa susahnya kalau nati korang beli cookies ni korang baca je history famous amos ni kat belakang paper bag dia tuh.
hihi.
detail lagi dia stories.

ha, yang ni lah jenis cookies saya paling suka. chocolate chip with pecans. wink3.
semalam baru je beli dekat giant lepas teman my sis jumpa kawan2 dia.
kitorang pergi giant untuk makan pizza jep. senang nak parking. kalau makan pizza kat bandar susah sikit nak parking. kalau korang ada yang tahu pizza hut kat bandar KT kat mana korang tahulah kenapa susah nak parking kat situ.hihi.


jenama yang tersangatlah famous. nama pun famous amos kan.hihi.


tapi cookies nih mahal sangat lah. hanya mampu beli 100gm je. hihi.
cukuplah untuk merasa kan. 
banyak2 kan membazir plak (membazir ke?)hihi.


9 comments:

Ellen said...

wah..banyak2 cookies...ini jer yang akak makan...sedap sehingga lupa sapa kat belakang ni..hehe

Cikgu Fikri said...

Pergh...
sedap seh cookies ni..
fiq suka yg hitam pekat tu..
100g around rm8.90...
huhuhhu...

Matika Love 131020 said...

wahhh222....sedap nya....hntar kt sini skit..hihi

budak kampung said...

penah mkn biskut nih...sedappppppp...tp skrg taktau nk cr kt ne huhu

Miss Yaty said...

kak ellen: haha..sampai cm tu skali ye..

Miss Yaty said...

fiq: aah..memang pun..sebab tu kalau beli biskut ni 100g je...hihi..mahal.hihi

Miss Yaty said...

matika: hahaha..tak dapatlah nak anta nati posmen curik pulak....hiii :)

miszlullaby said...

terliur!

Miss Yaty said...

yang ML masak lagi bes kan..hiii :)