Sunday, November 14, 2010

Masalah

saya ada masalah sekarang ni. masalah yang amat besar.
masalah saya, saya sangat suka baca blog. tapi saya suka baca blog yang saya suka baca je. bila saya on9 walaupun sekejap je saya mesti akan pegi usya blog mereka ni. tak perlu state kan siapakah blog bertuah tu la kan.haha.

tapi yang pasti kalo saya dah terlepas banyak entri yg mereka dah post saya pasti akan geledah sume entri mereka sampailah entri yang last saya dah baca. jadi masa saya on9 saya banyak di habiskan untuk mengusya blog mereka. walau pun blog mereka bukan la blog yang bukan tahap tip top tapi saya rasa selesa membacanya sebab saya tahu kewujudan mereka. bukanlah maksud saya blogger lain tak wujud cuma hurm susah nak explain. 



okaylah saya nak gtaw masalah itu jep.

bye2

4 comments:

Aanis Kamaruzaman said...

hmmmmmm~ awk kne rajin jmpe pakar saiketeri. Takot2 mslh awk jd lebey berat! huuuuuuu~

sAzUwI said...

besar masalah tue..hehe..=p
kener jumper pakai saiketeri<--susah nak taip..

Miss Yaty said...

kak aanis: de cntact no mane2 saiketeri tak?huhu

Miss Yaty said...

sazuwi: hihi..besar kan.kan3..hurm tulah kalo de cntact no tlg bagi yea..hihi ;p