Thursday, December 16, 2010

Buffered Earning | Rezeki Mencurah-curah

Alhamdulillah. Syukur sangat. Gembira plus plus ni. Kenapa? Inilah berita gembira saya nak share kat korang.

Last entry Buffered Earning Jangan Jadi Metered Earning, saya dah share pasal saya dapat dua BE. Alhamdulillah Buffered earning saya bertambah lagi. Semalam bertambah dua. Ingatkan nak buat entry tapi tak sempat taip sebab tidur awal. Hari ni balik praktikal. Terkejut kure-kure cik tom. Sebab Buffered Earning saya bertambah lagi dua!

So sekarang Buffered Earning saya dah ada enam. Alhamdulillah. Saya tak riak pun tapi lubang hidung kombang kempis. Hihi. Thanks semua sebab banyak bantu saya. Sayang korang ketat-ketat. Boleh tak nak minta tolong sangat-sangat kalau korang ada Nampak iklan dalam blog ni tolong klik ye. Saya berharap sangat-sangat korang dapat tolong saya klik iklan kat sini ye. Blog yang saya singgah dan kebetulan ada iklan memang saya akan klik jugak.  (Aiseh nampak sangat paksa). Saya tak paksa taw. Biarlah apa yang kita lakukan tu dengan ikhlaskan :)


Buffered Earning Sophisticated Girl.


P/s: Boleh tak sape-sape yang nak follow blog tu cek dulu samaada kat profile follow dia tu ada link blog dia tak. Kalau takde boleh tak tolong masukkan link blog korang. Mudah sikit saya atau blogger lain nak jejak blog korang kan. Kalau tinggalkan shoutmix takut terlepas pandang je.

Korang paham tak maksud saya masukkan link dalam profile follow tu? Kalau tak paham sila inform ye. Saya tahu cara nak masukkan link tu.


10 comments:

Syafiq Rosli said...

congrat ya

iqbalhakimi said...

waah..dah banyak be dia..hehe..tahniah2..

JuanYuan said...

tahniah :))

Cik Tom said...

tahniah :)

rean said...

ok,aku tak paham ape kejadah ni..
explain sket...ape yg dapat 6 la

n ape advantage dpat be ni

Miss Yaty said...

@syafiq : thanks syafiq :)

Miss Yaty said...

@iqbal: thanks ek :)

Miss Yaty said...

@juan: thanks ye :)

Miss Yaty said...

@cik tom: thanks:)


haha..rajin plak komen satu2 padahal nak ckp thanks je..hiii

Miss Yaty said...

@rean: BE ni iklan yang kuar kat blog aku ni..kalau iklan ni bertahan lama maknenya bertambahlah duit nuffnang aku..

paham tak?