Wednesday, December 15, 2010

Jangan Stalker Saya Ye

Alhamdulillah. Rezeki mencurah-curah pulak bulan ni. Gembira sangat yelah baru je sharing entry happy kat SINI pas tu happy bertambah lagi bila tengok result. Tu lah rahsianya sekali rasa nak lagi. List azam baru banyak gila. Harap-harap list azam 2011 saya nanti saya dapat tunaikan. Amiin.

Balik praktikal semalam seperti biasa cepat-cepat online. Alahai intenet macam siput. Memang tension yang amat. Sikit-sikt dia loading. Kepala dah berasap tunggu satu-satu page loading. Page yang mula-mula saya buka dashboard dan nuffnanglah. Nuffnang memang wajib. Hihi. Tak sempat nak blogwalking pun sebab internet parah sangat.

Tengok entry sticky post terus teringat Blog Baru Pilihan Malaysia. Terus saya klik. Alahai ciput nya undi saya kalau nak banding dengan blogger lain. (Blog ko tak best padanlah). Tapi saya sangat hargai bloggers yang sudi undi saya. Saya sedang cari sape 20 orang yang undi saya tu. Thanks sangat-sangat.


Saya macam kena tukar cara promote blog saya kot. Gilalah dengki lagi. Takpe dengki saya untuk melakukan lebih baik ye. Nak promote guna Facebook alahai malulah i! Sogunlah. Tak ramai yang tahu saya ada blog. Kalau tahu pun just kawan yang ada blog jugak. Tapi tak tahulah kalau-kalau salah seorang stalker blog saya ni kawan sekelas saya jugak kan. Huhu. 

Saya tak halang sape-sape nak stalker blog saya ni Cuma jangan bawak mulut bukan-bukan dahlah. Saya rasa entry saya tak pernah lagi mengaibkan sesape.

Aiseh ayat macam berbaur ugutan. Haha.

Takdelah acah je tu. Padahal sapelah yang nak stalker blog saya yang pinky-pinky coklat ni. Heheh.


Saya ada berita gembira nak kongsi dengan korang. Tunggu next entry ye. 

8 comments:

Shag said...

Shag tak tengok pun stakat ni berapa undi. Malas. Nt Jumaat baru cek :P tak menang tak kesah. Nak tahu berapa yang support belog kita je kan. Hehe ;)

sarah-najwan said...

hehe...xpe..akak jika ada masa singgah blog yaty comel nih....

kim salam kat kakak deh...hehe

sayapmalam.com said...

yaty buat la page fb..tapi jangan like..bia orang laim like..nanti kalau update taklah terkeluar dekat wall..

JuanYuan said...

i'm ur stalker already..huhu

Miss Yaty said...

@shag: hihi..yaty asyik tgk je sb arap menang tp tak ramai pun yang klik..hihi

Miss Yaty said...

@kak sarah: thank akak :)
insyaAllah :)

Miss Yaty said...

@ferry: yaty tak paham sgt cm ne nak wat page facebook tu..huk3...

tinggal sok je lagi..sempat ke?huhu

Miss Yaty said...

@juan: hihi..thanks sebab stalk sini ;p