Friday, December 10, 2010

Contest Bilangan Orang Paling Ramay Dalam Satu Gambar


Contest Bilangan orang paling ramai dalam satu gambar. Dengar je dah rasa tertarikkan. Thank pada Zuhanis sebab tag Contest ni pada saya. 

Banyak gak list cara pnyertaan contest ni. Kalau nak tahu klik SINI.

Saya rasa semua syarat saya dah lulus. Kalau ada salah dan kekurangan harap sedare Fathaka inform balik ye. Berharap sangat ni.

Gambar yang paling ramai saya pernah ada dan paling kenangan manis pada DIA KAMPUS JENGKA BATCH 01-06.

Sila klik untuk besar kan :)


Gambar ini di ambil semasa saya Part 6 Diploma in Accountancy di UiTM Kampus Jengka. Kenagan manis sangat. Macam-macam pernagai dorang masa nak ambil gambar ni. Semua mata dalam gambar ni sepet sebab kami ambil gambar ni waktu tengah hari memang masa matahari betul-betul atas kepala. Kawan-kawan lelaki memang sporting habis sebab nak join jugak walaupun macam-macam perkara jadi masa kami nak ambil gambar ni.

Sekaran kami dah berpecah. Ada yang sambung Degree Account, Business, Finance, Islamic Banking dan ada jugak dah kerja. Sedih sangat sebab kami semua berpecah ke kampus berbeza. 

Walaupun kami berjauhan kami masih keep in touch melalui Phone dan jugak Facebook. 
Hope korang berjaya dalam apa jua bidang yang korang ceburi
Sayang dan rindu korang sangat-sangat! ;(


Okay touching sekejap. 

Jumlah orang dalam gambar ni tak lebih 70 orang. Dah lupa sebab dah dekat dua tahun tinggal alam Diploma. 

Nak tag Cik Tom, Kak Ellen dan Ferry.
(maaf sebab tak sempat masuk link)

Rasa dah kalah ni sebab dah nama contest paling ramai.haha.
Tapi saya join jugak untuk support sedare Fathaka yang buat contest ni dan sedari Zuhanis sebab tag saya.

Kalau nak join klik SINI
Tarik tutup 1 JANUARY 2011.





Miss lola says: "All the best pada semua warga UiTM yang bakal cek result esok. 
Doa, Usaha, Tawakkal. InsyaAllah berjaya. Amiin. :) "




8 comments:

incik acap said...

amik pic yg tkde pic ak...gni la...

Matika Love said...

rmai nya dlam gmbar tu....hppy2 je smua..

zuhanismohamed said...

goodluck juga tok yaty..

hehe :)

fat+ha+ka said...

tq taw join my contest... ;) akn diadili

Miss Yaty said...

@acap: hahah...sape suh ko takde masa ni..hihi..
tapi takpe aku dah state DIA batch kita makne nye ko de gak tu..hihi ;p

Miss Yaty said...

@mamat: aah..kitorang memang happy2 sume ni..lagi2 gurl lah kan pantang bergambar..hihi :)

Miss Yaty said...

@zuhanis : thanks dear :)

Miss Yaty said...

@fathaka: welcome..thanks..arap di adili berdasarkan kenagan terindah...hihi :)