Friday, December 10, 2010

Looking Great Smile 2010 contest by Zainatun Adilah



Korang kenal blog eyla-comtesse dan SuriAyla Blogshop? Kalau lum kenal jom terjah 2 blog ni. SuriAyla Blogshop tu blog cik eyla jugak blog online shop. Kalau nak kenal cik eyla klik SINI. Dia memang fotogenik. Suka tengok gambar-gambar dia. Cantik dan unik. 

Saya di tag oleh Cikliyana Hati Getah.

Syaratnya kena follow 2 blog milik cik Eyla ni.

Pastu taruklah gambar korang senyum macam ni.


Gambar masa pergi makan kar RADIX FRIED CHICKEN kat bandar Kuala Terengganu.
Masa awal muharram hari tu.


Nak tag:



Nak terjah contest klik SINI

11 comments:

Syafiq Rosli said...

gd lcuk..:)

Ciao Annin-sama said...

Wah! Chomel chomel! Hehe! Thanks Yaty-chan for tagging! And all da best ya! Sweet gila lah that pic! :D

Matika Love said...

trima kasih akak...mamat buat ok..

Matika Love said...

trima kasih akak...mamat buat ok..

zuhanismohamed said...

tq tag..bila ada kelapangan sy wat eh :)

Miss Yaty said...

@syafiq rosli: thanks syafiq :)

Miss Yaty said...

@ciao sama: hihi..welcome dear..hope ciao sama dapat join jugak..sebab senyuman ciao sama sweet like lollypop :)

Miss Yaty said...

@mamat: welcome..hihi..join taw dik..sebab contest ni tuk lelaki dan perempuan :)

Miss Yaty said...

@zuhanis: welcome...okay2..takpe yaty paham kalau tak dapat join..hihi :)

Cik Tom said...

good luck dear!

Shag said...

Yaty, Thanks! Shag dah siapkan entri tu ;) hehe.

http://shagcomot.blogspot.com/2010/12/kontes-looking-great-smile-2010-contest.html