Sunday, December 26, 2010

Contest Candid itu Cun Laa! | Contest


Thanks ShagComot sebab tag saya join Contest ni. Kalau nak join klik je banner kat atas tu ye. 



Gambar ni di ambil pada 19 Oktober 2009 (Birthday saya ni). Masa ni saya konvo Diploma saya. Best gila. Banyak sangat posing sampaikan muka pun tak stand by. Buroks gambar ni tapi saya suka. Harap admin contest pun suka :)
Nak tag :


Tarikh Tutup 10 January 2011

10 comments:

dilla adilla said...

tq yaty... sudi join contest nie...

jum baca entry baru kt blog :)

Matika said...

birthday akak....19.10..
mamat nya birthday,,20.10..huhuhu
satu hari jew...hehehe

dayanadarmawi said...

uhuh.goodluck ! hee btw ,
anda d tag laa hee :)

Shag said...

Haha. Jadi artis kejap kan? Flash sane sini nak tgkp gambar :P

Good Luck, dear! :D

Miss Yaty said...

@dilla: welcome dear :)

Miss Yaty said...

@mamat: wah! kita memang serasilah kalau gitu...hihi... pasni kita celebrate birthday kita sama-sama ;)

Miss Yaty said...

@dayana: thanks dear:) yaty akan terjah blog dayana:)

Miss Yaty said...

@shag: aah...hihi...cik tom lah paling beria suruh yaty ambil pic manyak2...hihi...
gudluck to u too :)

Matika said...

hehe...hppy sangat2...hari ni...huhu

Miss Yaty said...

@mamat: tahniah dik ;)