Sunday, December 26, 2010

Reunion SMAMT Besar-besaran di Restoren Nil Kuala Terengganu

Owh tipu je. Reunion kecik-kecik je. Baru-baru ini saya ada buat entry Reunionlah pulakk kan. Tapi saya tak sempat nak share pun pasal reunion saya tu. Sibuk dan terus terlupa nak share kat blog tersayang ni. Hihi. Best sangat masa hari tu. Walaupun saya dan sebahagian kawan datang lambat tapi suasana tetap happening. Ramai yang malu-malu sebab dah lama sangat tak jumpa.

Susah betul nak arrange reunion ni. Semua tak berani nak handle. Sebab tu kitorang tak pernah berpeluang buat reunion ramai-ramai macam ni. Tapi thanks sangat kat Anas, Fathiah dan kawan-kawan yang lain sebab berjaya mewujudkan reunion kami tahun ni. Reunion ni untuk semua bekas-bekas SMAMT PMR 2003 dan SPM 2005. Ramai yang dah lost contact. Tapi berjaya jumpa balik di mukabuku. Saya sayang betul mukabuku saya.

Happy tak terkata bila dapat jumpa kawan-kawan sekolah. Mulalah teringat perangai nakal masa sekolah dulu.Hihi. Teringat kenangan lama kat sekolah. Nak tahu saya ni nakal ke tak ke? Kalau ada masa saya story kat awak ye blog. Okaylah jom tengok gambar happening kami. Peace no war. Love u guys largh!


Si Budak Hijau dan Si Budak Pink.


Cun kan mereka. Kalau nak kenal yang tengah-tengah tu blogger Merdhieya. Dia dah lama ada blog taw. Jom kenal Mar [LINK]. Blogger peramah taw :)


Sampai licin dorang makan almaklumlah makan free. Hihi.


Jejaka howt kot!

makan, makan dan makan.

Si Budak Hijau yang suka peace ^^ v

Kalau dah makan tak pandang kiri kanan dah. Hihi.


Kawan-kawan lelaki yang sanggup datang.

Reunion 2010 [EX-SMAMT] yang Terbaik!

Merekalah kawan terbaik saya! 
ANYQ FOREVER ^__^



25 comments:

aNnE said...

bestnya jumpa kawan lama...hehe

Cik Yana said...

Bestnyer reunion!
Eh, restoran Nil kat mana ye?
tak pernah perasan pun.

dabuldahi said...

kan.. best kan jumpa kawan2.. haih.. baila nak reunion lagi ni..

najihah sahami said...

bestnye jmpe geng lama..jeles2~!huhu

aibaks said...

rajin wat union.. aibaks tak pernah wat reunion ni..

dayanadarmawi said...

wowwy reunion , mesti best kn , ^^

Amni said...

siapa belanja? makan free... wahhh.... rugi kalau tak licin.. haha...

Miss Yaty said...

@anne: aah..memang best gile...hihi ;)

Miss Yaty said...

@cik yana: restoren nil kat batu burok..dekat dgn kedai makan banyak2 tu... :)

Miss Yaty said...

@dabuldahi: kalau nak buat reunion jangan tunggu member ajak..hihi...awak terus je jdi kepala handle reunion...mesti gempak ;)

Miss Yaty said...

@mish: mish jumpa kawan2 sekolah balik memang best kan ..hihi :)

Miss Yaty said...

@aibaks: ni pun first tyme kitorang buat reunion...hihi...aibaks pun buatlah reunion jugak..mesti best dapat jumpa kawan2 sambil bawak anak2..hihi

Miss Yaty said...

@dayana: memang best gile...hihi

Miss Yaty said...

@amni: de member taknak disclose nama yang belanja...yaty pun tak tahu jugakk..hihi

DeCrewz said...

Seronoknya re-union... Teringat member2 zaman jahiliah dulu.. eh silap, zaman remaja dulu.. (dah tua ke Jai ni)..hu3

Miss Yaty said...

@jai: hihihi..betul2...perangai nakal mase sekolah memang best nak ingt..hihi...

jai, dah tue sangat ke ?;p

Fxysche Nas said...

buatla reunion time da kawen nnt..bw anak2 laaaaaaaagi best..hihi

hans said...

reunion memang best

P/S : 5 Perkara Yang Aku Tak Suka Bila Terperangkap Gara - Gara Kesesakan Jalan Raya

Iznie said...

wahhh!! reunion! best dpt jmpe kawan lme...tp mesti neves juga kn sblum nak pergi tu?

Miss Yaty said...

@nas: cadangan menarik..tapi nak tunggu kawen sume tu maw kena tunggu 5 tahun lagi baru dpt reunion,,hihi

Miss Yaty said...

@hans: memang betul ;)

Miss Yaty said...

@iznie: tepat sekali memang neves sangat2...macam2 duk pikir sblum nak pegi..hihi

syaiza - chan said...

wahhh...!!! reunion....msty best kn...huhu..x sbr2 nk ajk kwn2 buat reunion gakk..hehehe.. :)

Miss Yaty said...

@syaiza chan: ajak lah cpt2...sebab memang jadi kengnan manis untuk di kenang..hihi :)

p/s: dah wat reunion nanti share lah jugak :)

DeCrewz said...

Bilalah budak2 kolej jai nak wat reunion nih.. rindu giler.. Kang ssh g jelah join reunion budak lain..ha3