Friday, December 17, 2010

Contest | Contest Blog Terkemas



Jom join contest blog terkemas dari Hana. Saya di tag oleh shag bucuk! Hihi. Tarikh tutup contest ni 1 February 2011. Tapi dia dah limitkan hanya 1000 orang je dapat join. Apalagi di tunggu kalau rasa blog korang kemas jomlah try join jugak. Hadiah belum di beritahu tapi memang lumayan.


Apa-apa pun sila tengok syarat-syarat wajib dari Hana dulu ye. [LINK]. Nak klik banner kat atas tu pun boleh. 


Saya nak tag: [  Mish Lollypurp , Adik Ika puk puk , dan Adik Ika Zulaikha ]

20 comments:

Shag said...

1000 je tu tak tahan. Rasanya boleh smp dia punya target tu. Macam pemes je kontes ni :P

Good Luck, Yaty!

Ika zulaikha said...

thanks sis , sebab tag ika :)

aNnE said...

blog ni memang kemas:)

Miss Yaty said...

@shag: betol3....hihii...thanks shag:)

Miss Yaty said...

@ika: welcome ika :)

Miss Yaty said...

@anne: thanks anne :)

-telordibasuh- said...

yatytlg kemas blog telor heheeh

Miss Yaty said...

@telor: blog telor dah kemas dah.hihihi ;p

sayapmalam.com said...

tapi lambat lagi la yaty..1 february tu..leh berdarah hidung tnggu

Miss Yaty said...

tulah....terpaksa tunggu lama sikitlah...adeh...sabo jela....da admin yang nak macam tu....penjoin kena redha je..hukk3

Wan Gerrard said...

good luck..memang kemas blog anda ^_^

Miss Yaty said...

@wan gerrard : thanks ek... :)

princeduyong said...

layak...mmmg layak... :)

M I A J A M A L U D D I N said...

erm?? agak kemas jugak.. :)

Miss Yaty said...

@prince: thanks bro ;)

honeyvsbee said...

dah follow awk kat twitter jugak..huhu shout box tu blank lah.

Miss Yaty said...

@MJ: Thanks dear:)

Miss Yaty said...

@bee: thanks bee..yaty dah follow bee jugak...

shout box blog yaty jadi blank ke?

Nur SyafiQaH ZulkiflY said...

semogaberjayasemogaberjaya :)

Miss Yaty said...

@ika: thanks dear :)