Friday, December 17, 2010

Favorite Photo Contest | Contest



Full Name : Nurhayati Md Rushdi

Nick Name : Yaty

Date / Place of Birth : 19-10/ Terengganu

Blog Tittle : Sophisticated Girl


Favorite Photo's :



Tell us the story behind this photo :


Ni gambar masa raya tahun 2009. Gambar ni amat special sekali sebab nilah tahun pertama kami ambil gambar family ramai-ramai macam ni. Terharu sangat bila tengok gambar ni sebab tak sangka pantasnya masa berlalu sekarang kami semua dah besar. Abang-abang pun dah kahwin. Saya pun dah ada 4 orang anak saudara. Mok dan pok dan jadi atuk dan nenek. Bila family ramai macam ni memang susah sikit nak ambil gmabar ramai-ramai. Macam-macam perangai ada. Yang nak kencinglah, yang nak makan lah, yang baru nak pakai bedaklah dan yang nak tengok tv pun ada. Semua tu kenangan terindah. Saya sayang mok dan pok saya. Tanpa mereka tiadalah kami di dunia ni. Terima kasih mok pok. Ti sayang mok sangat-sangat. I love my big family! :')


Say something to the owner of the blog For the rest of my life:


Soalan ni memang susah sikit saya nak jawab sebab saya tak kenal lagi sape Jannatul-Ardilla. Saya baru je follow awak dengan niat sebab dah syarat contest. Hopefully after this contest i will always keep in touch with you. But i really appreciate because the owner yang invite saya join this contest.




Saya nak tag : [ Shag , mamat , ciao-annin ]

12 comments:

Nur Ardilla Najwa said...

assalamualaikum... yuhuu tuan rumah... terima kasih sbb sudi join contest nie yer... hihi... opss lupa.. salam perkenalan... panggil sy dyla je... hihi...

pasal picture : bestnyer bila siblings ramai...meriah kan bila raya...ngan anak-anak buah lagi... =)

Matika Love said...

terima kasih akak..nnti mamat ad masa..mamat trus buat ok..

Shag said...

Shag dah join Yaty!
All the best to both of us! :D

http://shagcomot.blogspot.com/2010/12/kontes-favorite-photo-contest.html

najihah sahami said...

hehe..gdlak yaty sayang...eh..budak frihair tu mang duk kat umah yaty tu je.kat telekom marang. hehe.

Ciao Annin-sama said...

Waduh! Mencabar lah contest kali ni. Xpe, nanti Ciao Annin-sama akan join ya! Maceh Yaty-chan!!! :D

Miss Yaty said...

@dyla: waalaikumussalam..ur welcome dear..

salam perkenaaln jugak :)

Miss Yaty said...

@mamat; okay dik :)

Miss Yaty said...

@shag: thanks dear..hope antara kita ada can nak menang ;)

Miss Yaty said...

@mish: thanks dear....owh ptotlah macam kenal je :)

Miss Yaty said...

@ciao annin: hihi...welcome dear...gudluck :)

Matika Love said...

akak..adik dh siap dh entry tu...sory lmbt..he3

Miss Yaty said...

@mamat: gudluck dik :)