Friday, December 10, 2010

Giveaway Akhir Tahun 2010







Si ShagComot tag join GA tok esah. heheh. Cu tumpang sekaki ye tok. Harap tok terima penyertaan cu yang baik hati ni. heheh.


1. Buat entry  "GiveAway Akhir Tahun 2010"
and letakkan sekali gambar ni dan link kan terus ke entry ni. [DONE!]

2. Jangan lupa letakkan gambar ni skali kat side bar blog korang  
dan link kan terus ke entry ni ye. Kalau pic besar sangat, korang tolong kecikkan ye. [DONE!]


3. Menjadi follower/cucu Tok Esah. Kalau tak nak pun tak paksa.
Kalau dah tu tak pe lah. [DONE!]

4. Buat satu slogan tentang, " Azam saya tahun 2011 ialah........"
tak lebih 100 patah perkataan. 

" Azam saya tahun 2011 ialah berjaya menghabiskan degree pada akhir tahun 2011 dengan cgpa 3.4 and above. Saya berharap saya dapat kawal diri saya dari menjadi KAKI BOROS. No more shopaholic addict! Tapi saya nak camera DSLR je. huhu. Dengan izin Allah. Amiin. "

[DONE!]


 5. Tag 3 orang @ lebih blogger. [Cikliyana, Cekla dan Aan]
lain dan pastikan diorang tahu bahawa mereka telah ditag! [DONE!]


6. Dan last sekali, jangan lupe tinggalkan nama dan link entry penyertaan korang kat 
kotak komen entry "GiveAway Akhir Tahun 2010" ni ye. [AKAN DI SUBMIT AFTER PUBLISH!]

HADIAH?

Sila update dengan Tok Esah dari semasa ke semasa [LINK]

Jom terjah Shag sebab tag yaty..hihi [SHAGCOMOT]

6 comments:

Tok Esah said...

TQ yer sudi join GA ni.. semoga azam tahun baru tercapai... gud luck

Terima kasih dari tok esah

Aan said...

dia tag blog kitelah...comelnya...comelnya..hehehe...thanz erk...wahai pemilik yg baik hati...hehehe

Miss Yaty said...

@tok esah: thanks. Amiin. arap-arap yaty bertuah ye :)

Miss Yaty said...

@aan: welcome aan..jemput join gak ye :)

Enh Ear said...

tahniah ye...;)
sebab dah menang

Miss Yaty said...

@enh ear: thanks dear :)