Monday, December 20, 2010

Miss Yaty Nak Masuk Bloglist Ellen


Thanks akak Ellen sebab buat segmen ni. Hihi. Saya memang harap sangat dapat masuk bloglist akak Ellen. Hihi. Saya memang dah tersenarai dalam bloglist kak Ellen. Jadi saya harap blog saya masih tersenarai dalam bloglist akak. wink3.

Jomlah join jugak. Kak Ellen ni peramah taw. Pada newbie jomlah kenal kak Ellen. Klik MummyNemodotcom :)

Saya suka entry kak Ellen yang bertajuk Confession By Ellen. Confession from blogger hebat. Nak tahu klik SINI.


Kak Ellen ada bagi hadiah jugak tahu. Dahlah boleh masuk bloglist tambah lagi kalau bertuah dapat hadiah DUIT. hiii.

Entry Paling Kreatif : RM30.00 Backlink terbanyak : RM20.00 Peserta Terawal : RM20.00 Tiga entry terbaik : RM10.00 setiap satu.

Tarikh tutup segmen ni 12.35 Tengah Malam 21/12/2010. Cepat-cepat. Tak rugi pun kalau join. :)

6 comments:

mar said...

rajin yati masuk contest2 ek..hehe..
em kalo menang jgn lupe open table..

Ellen said...

Thanks sudi join segmen akak ya..hehe

Miss Yaty said...

@mar: hihhi...kalau menang...hiihi ;)

Miss Yaty said...

@kak ellen: welcome sis :)

Cik Tom said...

good luck sis!

Miss Yaty said...

@sis: thanks dear :)