Sunday, January 2, 2011

Blog Miss Yaty Di Review Sempena 2011

Assalamualaikum. Selamat tahun baru 2011. Semoga tahun baru ni membawa tuah pada korang semua dan semoga tahun baru ni lebih baik dari tahun sebelumnya. Miss Yaty rasa sedih bila terkenang ada azam yang belum terlaksana pada tahun lepas. Tapi kebanyakan azam yang Miss Yaty buat tahun lepas berjaya terlaksana alhamdulillah. Antara azam yang berjaya Miss Yaty laksanakan Miss Yaty ada share kat entry bertajuk Sekali Rasa Nak Lagi. Syukur Alhamdulillah.

Entry kali ni Miss Yaty nak share azam baru Miss Yaty iaitu semoga blog Miss Yaty boleh di terima oleh semua blogger. Miss Yaty sangat jelez bila tengok mereka yang berjaya di review oleh blogger-blogger hebat. Mereka memang layak sebab mereka berusaha. Miss Yaty bukan tak berusaha tapi belum ada rezeki contoh blogger yang sedang review blog sekarang blogger Aried dan blogger Cik Tom. 






dan



Miss Yaty ucapkan tahniah pada korang yang berjaya di review. Miss Yaty harapkan korang berjaya menjadi blogger hebat suatu hari nanti. Miss Yaty sendiri pun teringin dan berharap blog Miss Yaty di review. Tapi takde rezeki lagi. Hope suatu hari nanti ada yang sudi review blog Miss Yaty ni.

Cik Tom dah banyak kali promote blog Miss Yaty ni tapi masa tu memang Miss Yaty segan sikit sebab blog Miss Yaty masa tu kosong je. Sekarang Miss Yaty rasa tak kosong macam dulu dah. Harapan pada blog Miss Yaty bermula tahun 2011 ni Miss Yaty nak share tutorial jugak.

Miss Yaty harap azam Miss Yaty tahun 2011 ni berjaya di laksanakan. Amiin. Miss Yaty pun harap azam tahun baru korang terlaksana. Apa yang paling penting kita kena sentiasa berdoa dan berusaha. InsyaAllah semua harapan, doa dan azam akan terlaksana.



10 comments:

Matika said...

jangan risau akak..
insyallah kalau mamat rasa dh layak untuk review blog orang..

blog pertama yang mamat akan review.
ialah blog akak..

Tunggu blog mamat dah sampai seribu follower..
Mamat akan review blog akak..
bulan depan ke..tnggu je..he3

aReTikZ said...

Weehuu ~ itulah air dicincang tak kan putus.. hehe.. sempoi.. hehe..

Kalamhati said...

Akak doakan yg terbaik utk yat tahun ni..semoga sukses dlm blogging..=)

sayapmalam.com said...

nanti ferry review ya..huehuehue

aNnE said...

hee bestnya cik tom pernah review :)

CIK TOM said...

huhu..tunggu next review kl berpeluang...

syazwan safwan said...

blog cik yati ni dah setanding ngn blog cik epal dah..

arieDRifke said...

insyaAllah...
blog miss yaty ni dah ok...
huk3x.. pe kata share sal masak2.. rsaanya ramai yg nak bljar mmsak ni.. huk4x..

p/s: aried suka...hehehhe

Matika said...

haa abg ar-rifke..masak??
huhu..mamat reti tu smua..he3..

HAZWAN17 said...

gudluck dalam aktivi blogging...
semoga berjaya
eh same je maksudnya kan hehe