Saturday, January 22, 2011

Kepada Sahabat Alam Maya dan Stalker Miss Yaty Tersayang | Contest



Miss Yaty nak minta tolong dengan korang semua boleh tak? Miss Yaty nak mitak tolong korang undi Miss Yaty dalam contest Gayah Spears untuk Pertandingan Template Tercantik by Gayahspears .

Miss Yaty tak paksa korang undi Miss Yaty tapi cuma berharap korang dapat undi Miss Yaty kalau korang rasa layak ye. Sebab Miss Yaty tahu ramai yang join Pertandingan Gayah Spears ni dan template dorang lagi cantik dan menarik.

Tapi Miss Yaty masih mengharap pada sesiapa yang sudi undi blog Miss Yaty ye. Miss Yaty ucapkan jutaan terima kasih pada yang sudi undi Miss Yaty. Miss Yaty harap korang ikhlas undi Miss Yaty ye. Kalau korang nak undi korang boleh undi di entry Gayah Spears bertajuk Masa Untuk Mengundi . 









Tolong undi Miss Yaty ye.





26 comments:

Kalamhati said...

gud luck yat!..=)

Mahsuri said...

Assalamualaikum,

Saya Fadhlullah Abd Rahman dari Fivio.com. Saya cuba contact Yaty mengenai blog Yaty. Harap Yaty dapat contact saya kembali di dollah[at]fivio.com

Terima kasih,

JIJI YU said...

muahahah..cik gayah ni btol le..eeh..smoga menang le gamaaknye yekk

Matika said...

ok2 akak..mamat datang..
mengundi..haha

Shag said...

YANG MENURUT PERINTAH! eceh~ :D

CIK TOM said...

good luck sis!!

yad'z said...

wah.. gayah spears ade contest ek..
selamat berjaye lah ye...
dah exchange...^^

ferry said...

goodluck yaty!

Magrib said...

miss yaty... mcm mana nak terminate akaun free viral tu?? tahu tak??

Magrib said...

miss yaty... mcm mana nak terminate akaun free viral tu?? tahu tak??

gigi rongak said...

hehe.. gud luck ye

Matika said...

hai akak..
ok..thanz aw sbb sudi share entry..

yang bawah header tu..
mula2 akak pergi dekat new post..
akak pilih la entry2 yang akak nak letakkan..akak amik url dia..
lepas tu akak paste kn dekat dalam post akak tu..

dah siap semua,akak copy semua kode2 HTML dia..akak pergi add gadjet,akak pilih HTML jaya :akak paste kan kode2 tu semua dalam tu..
dah siap..benda tu akan kekal selamanya2 di situ..he3

kalau tak jadi...beritahu mamat..

Miza Yusof said...

good luck yaty :)

diana said...

semoga yaty yang memang!:)

ijatnuar87 said...

hehehhe..gudluck..udah setel dah

!!- a.y.u -!! said...

dah undi! hehe.. good luck yah!!

!!- a.y.u -!! said...

dah undi! hehe.. good luck yah!!

BLADE EDGE said...

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

happy blogging :-D

regards,
BLADE EDGE

DeCrewz said...

Jai da undi.. Yty utang 1 undi ngan Jai....ha3.. Gurau je.. Gd luck yaty..

sissyira said...

salam

miss yati sayang, dah banyak kali buka nak undi, tapi tak lulus, ni nak komen pun 5 kali refresh, huhu,, my b line low sgt...huhu. insyallah, syira akan undi miss yati :D

Puteri Iqa Izyan said...

goodluck yaty :D

Solihin Zubir said...

dah undi! gudluck yaty! :D

Farhan Zulhusmi said...

gud luck....lama rasanya xsinggah blog nie.....
ok...
nice to meet u again...

aibaks said...

ngeh3.. aibaks sokong yaty supya menang contest GS tu.. hehe

RedBoys said...

good luck yaty. hope u can win. huhu

Raji berkata said...

hohoho alang2 ak xundi lgsong bole la jugak tlg ;D
gd luck btw~