Saturday, March 5, 2011

JOIN CONTEST AKU KAYA by Bobiestory


Assalamualaikum dan salam sayang. Selamat merehatkan diri ye korang semua. Memang best kalau dah berakhirnya hari jumaat dan bermulanya hari sabtu. 

Its's relax time!!

Walaupun keje yang Miss Yaty buat kat pejabat tu ringan dan banyak borak je tapi ia tetap memenatkan! 

Okay2.. back to the topic, korang nampak tak gambar kat atas entry ni? Sebenarnya tu header akak Bobie dari blog Bobiestory.

Miss Yaty penah buat entry yang Miss Yaty menang contest teka umur Andak aka kucing kak Bobie ni lah. Kali  ni kak Bobie buat contest aku kaya pulak!

Haa kenapa tajuk dia macam tu?? 

Kalau nak tahu hadiah contest ni wang tunai RM300!!!

Okay sila terkejut.

Akak Bobie senaraikan 7 syarat, kalau nak tahu syarat nye sila terjah blog akak Bobie di blog BOBIESTORY.

Miss Yaty kenal blog akak Bobie secara kebetulan masa tu Miss Yaty sedang blogwalking. Miss Yaty terbaca sticky post kak bobie teka umur kucing dia di entry BERAPA UMUR ANDAK.

Lepas pada tu Miss Yaty suka jenguk blog akak Bobie ni dan akak Bobie ni memang peramah dan rajin komen entry blogger-blogger.

Buku blogwalking yang akak Bobie ( kalau nak tahu baca entry ni Miss Yaty menang contest kak Bobie) bagi Miss Yaty dah khatam dah insyaAllah akhir bulan 3 ni atau awal bulan 4 ni Miss Yaty akan buat entry untuk buku blogwalking tu.

Miss Yaty harap Miss Yaty dapat menang contest ni pulak. Amiin.

Miss Yaty nak tag Mamat dan Puan Besar Shag Yahaya.

Jemput join taw! Kalau korang menang share dengan Miss Yaty jugak ye. Kuikuikui~

Contest ni tamat 31 March 2011 jam 11.59 malam.

Cepat-cepat pisang goreng panas ni!

5 comments:

JIJI YU said...

muehhe..lorh tolong iklankan je ek..ehhe

Raji berkata said...

eh kena cerita psl blogger ni eh kalau nk join? ;D
hohoh xknal sgt nnti ak cbe terjah

btw wish u best of luck~

Matika said...

huhu..dh lama tak join..
hehe...akak kalau tag je..msti mamat join..jgan risau..huhu..
sebab kn akak tag mamat..
mamat tag akak untuk join bloglist budak kuat makan..he3

Puan Besar Shag Yahaya said...

Good Luck sayam! Amboi. Nama penuh Shag tu ;D

Matika said...

akak..mamat dah join..

mood happy sngat...sebab mamat menang contest...he3