Saturday, March 5, 2011

Bloglist Budak Kuat Makan



Assalamualaikum dan salam sayang. Thank pada Mamat sebab tag Miss Yaty tuk join bloglist budak kuat makan ni. Nak tahu lebih lanjut boleh klik Blog Budak Kuat Makan.


Aiseh macam tahu-tahu je Miss Yaty ni kuat makan. Adeh! =,="


Pape pun blogger ni just nak 30 orang blogger je jadi pada blogger-blogger yang nak join cepat-cepat sementara stok masih ada ni ye.


Miss Yaty nak tag : Tok Esah dan Iqbalhakimi.


Harap korang sempat join bloglist ni ye ;)

10 comments:

Woofer Storm said...

tak kuat makan la..heheee segan den

cempakakuning said...

As salam.
sis nak tag ga ni.harap2 sudi join ye.
Letak cempaka kuning sebagai referral ye.tq
http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/02/jemari-asmara-2nd-giveaway.html

Puan Besar Shag Yahaya said...

Yeay. Kita sama sama kuat makan! ;D

echah mashuri said...

wahh..ye ke yaty kuat makan.badan mantop je tuh.hehhe

niesz said...

gud luck yaty :)

aReTikZ said...

kuat mkan? tp badan menten? apa rahsia? ahakz..

jap2.. menten apa ya? xkan menten bear? uppss.. ahakz..

bunga said...

selamat berbloglist..

mia.lia said...

haha..tnks for joining
mamat ada sixth sense..hahaha

d_LA said...

comey je nm blog ni..gd luck yaty^^

Matika said...

hehe..kita sama2 kuat makan,he3...