Tuesday, March 22, 2011

Praktikal Bulan ke-4 | Lecturer Nak Datang?

Assalamualaikum. . .

Pagi tadi ramai kawan-kawan message tanya pasal lecturer ade datang ke tak kat tempat Miss Yaty praktikal ni. Berdebar gila hati ni sebab kebanyakan dah cakap lecturer dah datang.

Miss Yaty risau betul sebab buku report Miss Yaty tu hanya tulis benda sama je. Alah Miss Yaty penah cite kat entry Buku Report tinggal sepi

Ada sorang kawan Miss Yaty tu gtaw yang praktikal kami ni ada pointer! Fuh ni memang mengejutkan sebab setahu Miss Yaty praktikal tuk BACC ni hanya sekadar lulus atau gagal je. Miss Yaty terus cuak. Sebabnya Miss Yaty tak belajar akaun atau audit pun kat tempat Miss Yaty praktikal ni.

Perkara ni memang Miss Yaty belum pasti lagi sebab tak tanya lagi kawan-kawan yang lain. Tapi Miss Yaty memang berharap ada pointer tuk praktikal ni dan biarlah pointer Miss Yaty tinggi sebab harap capai target cgpa yang Miss Yaty harapkan pada akhir semester depan. Amiin.

Miss Yaty terharu baca entry Tok Esah yang bertajuk Sanggup Gadai Nyawa Sendiri Demi Jutaan Nyawa, Demi Negara Tercinta Jepun. Korang patut baca entry ni kalau korang nak tahu kenapa rakyat Jepun sanggup bergadai nyawa untuk demi keselamatan penduduk rakyat Jepun.


Diriku yang kini tembam! -.-

13 comments:

Raji berkata said...

hahaha ad pointer yer
jdi sila buat elok2 praktikal
hahaha ;D

ps: woahh hebat betul mereka ^^

aLieF si Muncung ManiS said...

miss yaty...pastikan dpt pointer tinggi..kalau tak guna pointer,pastikan lulus!!! i know u can do it!! chaiyok...miss yaty tembam..tapi comel...cececehhhh..

DeCrewz said...

Smalah.. Dulu Jai praktikal pun tulis report sama.. Amek design, tapi praktikal akaun, apekes? Nak tulis ape ntah... Last2 tibai je..ha3..

p/s : AIk, nampak berisi dah.. Senang hati yer? Ke dah jumpa buah hati baru dsana...he3

Pijahh' de-Arr said...

yaty..sama lah kita..tngh tunggu lech dtg..nih..buku report nth la jadi ap dh nk berkecai dah haha..~

JIJI YU said...

hehe dah macam cikgu jgk le gamaknye ek//

najihah sahami said...

waa...baik cpt2 yaty penuhkan buku report tu sememntara masa ada ni. grab setinggi pointer yg bleh masa prac ni yunk. sebab prac bese sng naik pointer...

gdlak yaty sayam. makin tembam makin lawa nmpak.hehe

Puan Besar Shag Yahaya said...

Waktu diploma dulu tak ada lecturer datang pun kat tempat Shag. Tapi still ada pointer lah yang based pada report. Keke :P

AMIN tau sayam!

Kalamhati said...

semoga semuanya dipermudahkan..=)

bunga said...

cayok..kena buat lek lok tu..

bunga said...

cepat buat..haa..

Taufiq Wr said...

good luck miss yaty!! ;)
hehehe
buat molek..
u can do it!!!

Woofer Storm said...

time prkatikal dulu pun ada gak pointer ni,kira dicampur gak la..tapi tu dulu,kini tak lagi...

Matika said...

good luck akak..