Tuesday, March 22, 2011

Segmen Blog Review Oleh Wowberita.com


Assalamualaikum dan salam sayang.

Miss Yaty nak join Blog Review dari blog wow berita pulak. Thanks lagi sekali kat Mamat sebab tag Miss Yaty ye. Miss Yaty harap Miss Yaty dah follow semua syarat-syarat yang sedara wow berita dah listkan tu ye.

Kalau ada yang terkurang sila inform pada Miss Yaty ye.

Miss Yaty nak tag Shag Yahya.

Kalau nak join klik 

7 comments:

Puan Besar Shag Yahaya said...

Good Luck Yaty sayam ;D Nt Shag join ye.

Psst. Yaty tak ada FB ke? Shag ada dah. keke.

Tuan-Belog said...

thanx yerk join segmen yg xseberapa ni...smpai masa review dh siap nnt sy inform k...byk lg dlm list ni...hehe...

Taufiq Wr said...

taufiq dah join!! hehehe ;)

aReTikZ said...

weehuu ~ nak join jugalah nanti.. ahakz..

Raji berkata said...

wow
kena review dgn wowberita :P

Woofer Storm said...

nak join gak ni..tapi buat masa ini,tak lagi kot...heheee'

*cool dikampung..ngeeeee

Matika said...

good luck akak...mamat tak sabar tnggu ni..hehe