Tuesday, March 1, 2011

Setiap Detik Teringat Kan Kamu

Assalamualaikum dan salam sayang semua. Hari ni hari pertama bulan Mac 2011. Ceh saje je nak mention padahal tak gtaw pun korang reti tengok kalendar kan. Haha.

Hari ni dah genap 4 bulan Miss Yaty berjauhan dengan Mr Gugu. Okay sila beri Miss Yaty tisu. Nak buat entry sedih lah konon nye ni.

Malam ni entry berbaur percintaan dan kerinduaan. Dah 4 bulan tak berjumpa memang gelora rindu tu makin bertambah. Tapi kami tetap kena tempuhi. Baru 4 bulan bukannya 4 tahun kan. Tapi Miss Yaty rasa cm 40 tahun!

Miss Yaty windu nak paw duit eh bukan-bukan Miss Yaty windu nak jumpa dia. Nak 3G takleh nak buat cm ne masing-masing mampu guna Nokia takde memory card.

=,="

Takpe. Setiap apa yang berlaku ada hikmahnya kan. Just be strong and chill. Can i??

I just miss that moment dear. 


Sesi minta sedekah lepas habis paper final!


Beliau sentiasa budget macho but i like. hahaha :D

13 comments:

aReTikZ said...

piwit.. lalalala..

najihah sahami said...

wah...don wory dalink...t ade rezeki..ade jodoh..jumpa la tu. okeh..hehe..jgn lupa jemput mish tau. kmsalam kat ciktom eh sayang.

Puan Besar Shag Yahaya said...

Alolololo. Sayam nye kalian! Nt Shag nikahkan korang ye. Tok sah dok jauh dah :P

Myra Jay said...

Moga korang cepat bertemu k :)
So sweet :)

Farhan Zulhusmi said...

niie sesi merinduilah nie erk...hehehe...............
boleh minta number tepon pakwe x???
nak mengorat...hahaha

niesz said...

sweet nye kamu berdua..rindu lak kat bf niesz..ahaks!

Woofer Storm said...

macho tu cool..cool sy like...heheee

memang cool geng..yezaaaaa

Matika said...

huhu..mr gugu..

nelly said...

so sweet

nelly said...

so sweet !!

Raji berkata said...

aww dia praktikal gak ker?

rean said...

hahaha,,cian dia..takpe,lpas ni kawen,bley lekat terus

tiqah said...

suke lah gune gambar2 yg aku tngkp.. ;pp
aku pun rndu dia gak weyh. eh bukan. rndu ko.. ;pp