Saturday, April 30, 2011

Praktikal Bulan ke-5 | 1 Month To Go

Salam sayang semua. Gembiranya hari ni sebab dah genap 5 bulan Miss Yaty praktikal dan sekarang tinggal 1 bulan lagi Miss Yaty menghabiskan praktikal. Banyaknya pengalaman Miss Yaty sampaikan takde masa nak share.
Tapi yang pasti mula-mulanya bosan dan jadi makin menggembirakan lagi-lagi lepas ada 3 orang staff baru masuk. 3 3 orang tu gadis dan mereka lagi muda dari Miss Yaty. Baru nak budget paling muda kat pejabat tapi dorang dah ambil alih title Miss Yaty yang baru pegang selama sebulan kat situ. Hihi.
Mereka bertiga ni mula bekerja pada bulan February. Dorang ni panggil Miss Yaty dengan panggilan 'kak yaty'. Rasa sudah diriku makin matang. hakakak. Panggil cam tu pun leh budget matang ke??
Takkanlah. hihi. Tapi rasa macam dah sangat tua dah padahal Miss Yaty masih muda okay. 23 tahun muda lagi kan. Tapi nak kahwin masa umur ni pun boleh. kan kan kan.
Dah datang dah mood menggatal tu. Haha.
Okay-okay sila sedar diri ye Miss Yaty, awak tu ada satu semester lagi untuk habiskan Bachelor in Accountancy ni. So sila pandang ke depan dan achieve your goal for your bright future. 

I will. InsyaAllah. (^_^)

13 comments:

diana said...

sebenarnye akak lagi muda dari yaty..
umur akak 19..:)

Solahuddeen said...

wau!
6 bulan kak yaty prektikal ek. nnt adik pun prektikal gak. tapi 2 bulan jek. hehe

d_LA said...

yeahhhh...go yaty go !!!hehe..hope segala impian yaty tercapai..Amin...

Farhan Zulhusmi said...

miss yaty........rindulah...
tapi bukan rindun kat miss yaty lah..rindu kat blog nie...hahaha...nape lama xupdate.......

Matika said...

hehe.kak yaty kan muda lagi..: )

Miss Yaty said...

@diana : alamak! ingt kan yaty lagi muda dr akak..ish! akak kawen umo bape? :P

Miss Yaty said...

@Solahuddeen : aah..besnye dik praktikal 2 bulan je..gudluck la ye dik...2 bulan je mmg xsmpt bosan la ;p

Miss Yaty said...

@d_LA : amiin..thanks my dear dla :)

Miss Yaty said...

@Farhan Zulhusmi : hihi..ingt kn windu miss yaty tadi..haha..sibuk la skit sebab mgu pas mak miss yaty stat jual byk kueh.jd miss yaty tlg la pape ptot..hihi..ble da pnt tlg mud nk on9 pn trus down..hihi

Miss Yaty said...

@Matika : hihi..muda lg tp tua la dr mamat..haha ;p

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

oo..qbal lagi muda..baru umur 5 tahun =P

HAZWAN17 said...

lepas ni saya pulak praktikal 3 bulan...nervous lak

Matika said...

haha|mmng la akak yaty lagi tua dri mamat..sebab mamat ni budak sekolah..he3