Tuesday, May 3, 2011

Tunang Noh Hujan Makin Glamour | Lirik What Are You Waiting For - Mizz Nina

Assalamualaikum semua. Haa.. Korang pun tahu kan sekarang ni tunang Noh Hujan makin meletop. Sape lagi tunang Noh Hujan kalau tak bukan Mizz Nina kan. Kisah percintaan Noh Hujan dan Mizz Nina memang mengejutkan semua orang. Eh terkejut ke?

Mizz Nina ni dah dapat title artis baru yang paling cepat popular. Memanglah cepat popular sebab dah la cantik, pandai pulak tu, anak jutawan lagi dan err pakej body cun lagi.

Lagu What Are You Waiting For yang Mizz Nina nyanyi dengan Colby O' Donis pun meletop sampaikan Mizz Nina dapat plak penghargaan dari Maxis.

Tahniah pada beliau. Miss Yaty tak sangkal memang lagu ni best dan video klip pun memang best tapi part ending tu memang tak kena langsung sebab sebagai perempuan melayu dan islam kena la jaga adat sikit kan. geli tengok part rapat-rapat tu

Hope peminat Mizz Nina atau sape-sape yang berkenaan tak marahkan atau saman Miss Yaty. It's just my opinion!

Lirik: What Are You Waiting For.

Chorus (Colby)
Baby I never seen someone wit your body
You make me wanna get this party started
Hey baby come and tell me what’s the score
Baby baby tell me
What chu what chu waiting for

Chorus (Mizz Nina)
Baby I never seen someone with your body
You make me wanna get a little naughty
Hey baby come and get me it’s all yours
Baby baby tell me
What chu what chu waiting for

(Colby)
It’s your birthday so tell me what you wanna do
(Mizz Nina)
It’s my birthday I really wanna get with you
(Colby)
Drop the beat now and baby we can get it started
(Mizz Nina)
We’ll go insane and take it to the after party

(Colby)
So what’s your name
Hey baby what’s your name oh yeah
(Mizz Nina)
Sexy’s my name
Yeah sexy is my name
(Colby)
Ok and what’s your game
Hey baby what’s your game
(Mizz Nina)
Ok I like to play
I I like to play ay

Ulang Chorus (Colby)
Ulang Chorus (Mizz Nina)

Verse

(Colby)
Hey sexy girl from Kuala la la Lumpur
(Mizz Nina)
Hey baby that’s me
I’ll be on the dancefloor
(Colby)
I got chu a surprise
We’re poppin up in VIP
(Mizz Nina)
And if I ask nice can I take you home with me

Ulang Verse 2X
Ulang Chorus (Colby)
Ulang Chorus (Mizz Nina)

(Colby)
Baby let’s get crazy
Come on loose control ol ol
(Mizz Nina)
We’re gonna tear up the after party
I know you want some more oh oh oh
(Colby)
I wanna see ya work that body
Drop it down real low low low
(Mizz Nina)
Hey baby come and get me
Tell me what chu what chu
What chu waiting for

Ulang Chorus (Colby)
Ulang Chorus (Mizz Nina)


Gambar Mizz Nina dan Colby O' Donis


P/s: Apa pendapat korang dengan lirik lagu ni?


Credit : Incik Google

6 comments:

Puteri Iqa Izyan said...

mizz nina ni mmg comel lah.

dulu time die ngn teh tarik crew tak femes pulak.
hee

tapi bile dgn colby ni jadi femes.
rezeki mizz nina^_^

Tun Aqilah said...

nice one
sdp lgu nie
first2 igt lagu mat salleh
rpenye org malaysia
plus miz nina mmg cantik :)

Farhan Zulhusmi said...

emmm...xtaw nak ckp apa...
rasa macam malu pulak farhan....yaAllah..malu hambamu kepada mu...
sedih...

JIJI YU said...

aku cak berfikiran negatif sikit bile tgk lirik die

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

tgk vid klip lagu dorg tu cam kelakar je..hehe

Matika said...

dia ni terlampau over masa nyayi...pakai pakaian macam orang barat...apa la nk jadi..