Tuesday, June 21, 2011

Anda berminat untuk membeli Handmade Clucth Purse?

Assalamualaikum semua. Korang sihat tak? Harap korang semua sihat ye.

Miss Yaty tengah resah gelisah ni sebab result praktikal ari tu ada masalah sikit. Sebelum-sebelum ni kalau praktikal tuk BACC hanya sekadar lulus atau gagal je. Tapi yang terbaru Miss Yaty dah di buat perubahan. Dari hanya sekadar lulus atau gagal dah bertukar jadi dapat fred pointer. Memang berita gembira kan. Tapi yang buat Miss Yaty risaunya UiTM Jengka sahaja yang baru ikut sistem tu. UiTM lain hanya sekadar dapat lulus sahaja.

Harap dapat lah merasa dapat 4flat macam dorang. Amiin. At least naik sikit cgpa Miss Yaty tu. Semoga Allah makbulkan doa Miss Yaty dan kawan-kawan. Amiin.

Owh ye korang, entry yang lepas Miss Yaty de kongsi hobi baru Miss Yaty kan. Miss Yaty nak promote bisnes ni. Bisnez menjual clucth purse yang comey lagi cute. Apa yang penting kreatif taw sebab yang handmade punya.

Miss Yaty tak nak bagi link sekarang sebab entry ni update guna phone pakai wifi kat office je. Kalo korang berminat korang boleh search CREATIVE FABRIC lam facebook ye.

Korang tak kan rugi punya sebab handmade clucth purse ni tak leh jumpa kat mana-mana. Nama pun handmade kan. Harga pun berpatutan. Tunggu next entry insyaAllah Miss Yaty terangkan detail lagi pasal Creative Fabric ni. :)

2 comments:

JIJI YU said...

haha..dapat nye..

diana said...

dah buat bisnes dah yaty..
maju!!