Wednesday, June 15, 2011

Perkembangan Terbaru Sophisticated Girl

Assalamualaikum kawan-kawan.. ^__^

Hari ni dah genap 15 hari Miss Yaty keje kat sini. Wah tak sangka cepat masa berlalu. Sekarang pun dah masuk bulan Rejab. Tak lama lagi Syaaban lepas tu Ramadhan. Yang gurl-gurl dah abis puasa ganti lum? Ngeeee~

Jangan melengahkan masa lagi ye. Dah tinggal sebulan lebih je lagi. Jangan sampai tak sempat nak ganti. Tak baik taw! Eh Miss Yaty nasihat ni sebab Miss Yaty dah setel ganti lah. Hihihi.

Hobi terbaru Miss Yaty sekarang survey barang dalam online shopping. Juling mata weh tengok barang-barang yang dorang jual dan kagum dengan keberanian dan kesungguhan dorang yang buat shopping online ni.

Kalau korang pernah shopping melalui online ni kebanyakan barang atau makanan yang korang beli sama tak dalam gambar? Korang berpuas hati tak? Kualitinya memang terbaik tak? Banyaknya nak kena pikir kalau shopping melalui online ni. Kalau dah jenis banyak duit dan bukan jenis kategori cerewet memang mudahlah kalau nk shopping via online ni..

Melalui pengalaman Miss Yaty sendiri dah pernah shopping baju kurung moden siap dan amat mengecewakan. Servis dan layanan memang boleh di katakan memuaskan tapi dari segi jahitan kaen dan kualiti amat mengecewakan. Memang amat mengecewakan lah. Tapi Miss Yaty tahu tak semua shopping online macam tu. Cuma kita kena pandai cari kedai yang terbaik dan yang berkualiti.

Untuk masa akan datang Miss Yaty ada nak buat agenda baru. Hihi.

P/s : Update lam phone jeP ni. Broadband tertunggak lagi. Ngeh3~ ^___^ v

4 comments:

wa khairul onggon said...

ALhamdulillah setakat ni shopping online belum ade lagi yg menipu ke ape ke kan.. Semuanya ok dan cepat dan puashati.. hehe.. :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

kakD pun dulu pernah beli jg cara online..TAPI betoi la ada yg jenis teruk jg servis dia org...

zaradgreat said...

yaty. kalau terjumpa blogshop yang jual tudung syria cotton roger2 la ye :)

nak beli.. tapi dekat melaka cari2 macam tak jumpa pulak. aish.

d_LA said...

hai yaty..lame tol x masuk blog yaty ni..huhu..dla pun salu gak beli online ni tp baju kurung yg ready made lum pnh lg..biasa beli kain, baju camtu je..