Saturday, June 25, 2011

Cek Nuffnang pertama untuk Sophisticated Girl Blog

Assalamualaikum dan salam sayang.

Hai korang. Semoga hari ni lebih baik dari hari sebelumnya ye. Korang tahu tak blog Miss Yaty ni dah pernah dapat 17 Buffered Earnings. Korang boleh tengok sejarah kat entry Buffered Earning | Sejarah Buffered Earning Blog Miss Yaty dan Buffered Earning Ke 13, 14 dan 15 dan entry ni Buffered Earning ke 16 dan 17.

Syukur Alhamdulillah. Miss Yaty dapat jugak merasa cek Nuffnang yang pertama pada akhir bulan lepas. Tak banyak pun tapi rasa berbaloilah jugak sebab boleh jadi duit poket sementara tunggu masuk sem depan.

Lama jugak kena tunggu lepas click nak cashout hari tu. Sebab Miss Yaty cash out awal bulan 4 tapi cek sampai kat umah Miss Yaty akhir bulan 5. Tak pe lah asalkan sampai kan. Hihi.

Miss Yaty ucapkan terima kasih kat kawan-kawan Miss Yaty sebab sentiasa support blog personal Miss Yaty ni ye. Terima kasih jugak kat Nuffnang sebab bagi Miss Yaty duit.  (:

Meh tengok sikit cek Miss Yaty ni. Korang cuci mata tengok cek Miss Yaty pas tu gudluck tuk korang yang belum pernah dapat cek nuffnang lagi ye. 




P/s: Kalau nak tips dapat BE boleh klik kat Tips dapat BE berterusan.

6 comments:

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

boleh belanje mekdi dah ni =P

JIJI YU said...

be aku sumer dah bertukar jadi me..padahal traffic aku lagi mencanak dari sebelumnya..tak paham tol aku...eheh

sarah-najwan said...

tahniah..
pestime akak dpt pun..byk tu jugak..hehee

mazeermohamad said...

WOWOWOWO! Thaniah! Terbaik! Belanje roti canai??? hehehe! :'P

Check It Out! JOM MAIN TEKA-TEKI!

najihah sahami said...

yeyeay!!yaty ngah kaya. ehhe

Aida Lela said...

bestnye miss yaty :)


*boleh gak buat belanja tu