Friday, October 1, 2010

Projek Arab

wahaha..rasa nak update blog plak malam ni..sekarang da tepat kul 1...sok saya de test arab..tak habis study pon lagi ni..huhu..nk update jap je ni..nk tnjuk kt korang video arab untuk projek saya pada semester ni..jgn gelak plak tgk video ni taw.hihi...sgt sempoi je sb saya dan kawan2 saya wat last minutes..esok dah nak hantar baru hari ni kitorang setelkan projek tu..hihi..video ni just bahagian saya bercakap je..sebenarnya nak upload full video tapi lama plak nak kena tunggu..next time la plak saya upoload full video arab saya ni yea..ok lah..selamat menonton yea..



video


yaty thinks: korang tengok sampai habis tak? hihi..

7 comments:

Tomato Gurl's Life said...

berukband tak ok la..tak leh tengok..hihi

rean said...

assalamualaikum wbt..
nama saya nurhayati bt rushdi
diizinkan Allah, saya ingin menonton kan drama kami yang meletop ni..atasa jasa mohd Raihan..slamat menonton..

*power x budak cina translate arab?*

Miss Yaty said...

sis: hihi...takpe2..kang tenet da ok tgk ye...hihi...

Miss Yaty said...

rean: siyez power la...hik3..terer gak arab ko ni yek...sek arab ke dulu?hihi...

eh jap2 video ak upload tu de ak bg salam dulu ke?

Miss Yaty said...

rean: owh ptot la laju je ko explain video ni..ak tsilap upload video bg salam je...ak ingt kan ak upload video yg ak bebel pjg2..hik2..

Matika Love said...

wahhhh ada gaya cikgu...he3

Miss Yaty said...

@mamat: hihi..mane de...macam ustazah de le..hihhi;p