Tuesday, December 7, 2010

Blog Pilihan Malaysia 2010



Saya nak join jugak Blog Pilihan Malaysia ni walaupun sebenarnya 1st entry saya tahun 2009. Masa tu tak kenal sangat dunia blog. Just saje-saje nak bermonolog dalam blog. Kalau korang nak tak caya tengoklah entry pertama saya bertajuk it HARD to say goodbye... [LINK] pada 5 May 2009.


First entry saya yang tu memang bukan pembukaan pun kan. hihi.


Saya terus jatuh cinta pertama pada blog ni pada awal tahun ni so kira baru la tu kan?


Entry bertajuk bloggers make me fun!!! [LINK] pada 15 May 2010.


So SALAM PERKENALAN PADA SEMUA BLOGGERS :)


Jom join BLOG PILIHAN MALAYSIA (BPM). [LINK
Leh kenal bloggers lain. Best!! 


Tarikh tutup dah di anjakkan pada esok iaitu 8 December 2010 jam 3 petang. 

11 comments:

Matika Love said...

bgos2...sama2 kita join...hri last aw tarikh dia...nsib baik akak sempat..

HonEyBuNNy said...

gd luck...;-)

Miss Yaty said...

@mamat: tarikh last dah tunda esok plak.hihi .thanks sebab ajak akak join ye :)

Tomato Gurl's Life said...

good luck!!

Miss Yaty said...

@HonEyBuNNyL thanks honey :)

Miss Yaty said...

sis : thanks dear :)

Matika Love said...

ok sis...he3

.::: Princess MOMOY :::. said...

TAHNIAH tercalon di BPPM !
salam kenalan dari ahli kumpulan 10 No. 382
Momoy datang bagi support =)
MY RECENT POST : JAPAN MAID CAFE a.k.a Cosplay Restaurant

Jangan lupa VOTE Momoy di BBPM No. 382 !!

.vna erman. said...

hye...singgah
follow la blog sy
http://www.vnazone.blogspot.com
keep support each other

Miss Yaty said...

@princess momoy: thanks...gudluck 2 u 2 :)

Miss Yaty said...

@vna: salam perkenalan :)