Tuesday, December 7, 2010

Jom Jadi Sebahagian BlogLarian

Wah! Ada segmen menarik kat Blog Larian. So saya pun nak mencuba nasib. Ramai jugak yang pelawa join tapi yang mengetag Cik Shag Comot yang tersayang. ngeh3.


Pada semua yang ajak saya join THANK sangat-sangat. (blagak macam kau artis plak) +.+



Salah satu syarat nak tersenarai kat BlogLarian ni kena bagi reason kenapa kita suke blogwalking.heheh.
Kenapa saya suka blogwalking?


" Saya suka berblogwalking kerana saya nak rapatkan lagi ukhwah dengan teman-teman bloggers saya. Banyak yang saya dapat ilmu sepanjang saya blogwalking dari dulu sampai sekarang. "


Simple je kan.heheh


So saya nak tag adik mamat luahan hati, kak ti si kalam hati, dan jugak bro juanyuan alternatif kehidupan.



Jom join. Leh dapat kawan baru dan secara tak langsung leh up traffic blog kita kan :)

Nak tahu lebih lanjut pe dia BlogLarian boleh klik SINI. Nak join submit link entry kat SINI.

10 comments:

Kalamhati said...

tq Yaty!waah dah 3 org tag kak ti ni..kena join!macam best je..=)

SayaNina said...

nice,yaty!!!=)

Miss Yaty said...

@kak ti: aah memang best dan menarik..meh join ramai2 :)

Tomato Gurl's Life said...

good luck..sis pun join!

Matika Love said...

nice akak....he3...
ok2...sory lmbt skit buat entry ni...

Miss Yaty said...

@SayaNINA : Thanks nina :)

Miss Yaty said...

sis: hihi.bgus2..gudluck gak :0

Miss Yaty said...

@mamat: Takpe.hihi. Gudluck ye :)

Matika Love said...

good luck for u to....he3

Miss Yaty said...

@mamat: thanks dik :)