Saturday, December 25, 2010

Blog teman udah setahun GA


Giveaway ni di tag oleh Mamat Luahan Hati Matika
Thanks pada adik mamat yang baik hati. 
Blogger Mamt ni memang peramah. Saya suka terjah Blog Mamat sebab setiap entry Mamat post memang tak pernah menghampakan saya. 
Kalau korang belum kenal Mamat ni korang leh la klik 


Kalau nak join Giveaway ni korang klik je banner kat atas tu ye ataupun klik 


Saya nak tag :

Saya tag korang bertiga balik sebab masa tag Pencarian Blogger Peramah 2011 korang tak sempat nak join kan. Sowey taw.

Tarikh tutup GA ni 31 Desember 2010 pukul 11:59 malam. 



P/s: Gudluck pada semua yang dah join dan bakal join.

6 comments:

Matika said...

huhuhu...thanz akak...
segan pula jdi nya..huhu

Miss Yaty said...

@mamat: hihi...welcome dik..apa akak ckp tu memang iklas ;)

Matika said...

terima kasih akak..
akak dengan cik tom..dua2 baik...tak sombong langsung..hehe

Miss Yaty said...

@mamat: hihi...sama2 dik..alahai mamat puji akak balik pulak.akak puji mamat bukan untuk mamat puji akak dan cik tom.hihi ;)

p/s: kita kena jadi peramah untuk mudah dapat kawan kan ;)

Nini D.. said...

penyertaan DITERIMA & LULUS!! (",)

Miss Yaty said...

@nini: thanks :)