Tuesday, December 21, 2010

Contest Cari Ayam | Contest



Yeay blogger Ayeem Buat contest lagi. Kalau korang kenal Ayeem mesti korang tahu apa kehebatan blog Ayeem. Kalau takde yang tahu memang rugilah. Blog Ayeem memang cantik dan menarik sangat. Nak kenal Ayeem klik AYEEM AYAM.

Contest ni memang sangat menarik dan buat saya tertarik untuk join jugak. Contest dulu saya tak sempat nak join jadi kali ni tak nak lepaskan peluang.





Contest Teka Mana Ayam Ayeem hilang?

Kelabu : L
Ungu   : F
Oren    : H
Hijau   : O

" Ayam-ayam Ayeem menghilang kerana Miss Yaty curik untuk buat ayam goreng macam ayam goreng Radix Fried Chicken yang best dan lazat hingga menjilat jari. "

Nak paksa mereka yang baik dan comey :)




TARIKH TUTUP : 1 JANUARI 2011.


P/s: Jom pakat join. Hadiah topup RM50 pada yang bertuah. :)


P/s: Pada blogger yang nak tahu tips saya dapatkan BE tu. Sila tunggu ye. :)


10 comments:

aNnE said...

blog dia memang best..terer main flash..huhu

gud luck ya:)

Ayeem Jemain said...

thanks join yaty! :D

Shag said...

Wahh~ Good Luck, Yaty! Shag nak join jugak! Hiks ;)

Miss Yaty said...

@anne: betol3...thanks anne :)

Miss Yaty said...

@ayeem: welcome..semoga ayeem cepat2 jumpa ayam ayeem ;p

Miss Yaty said...

@shag: jom join...hihii thanks...gudluck jugak ye :)

Ain Zulaikha said...

wah best ni

Miss Yaty said...

@ain: kalau best joinlah...hihi

Wanz Mejuez said...

http://ohhmejuez.blogspot.com/2011/01/contest-siapa-punya-header-paling-cool.html


new contest :D

Wanz Mejuez said...

http://ohhmejuez.blogspot.com/2011/01/contest-siapa-punya-header-paling-cool.html


new contest :D