Thursday, January 27, 2011

Hadiah Hari Jadi Dari Sahabat Miss Yaty Yang Di Sayangi Selamanya

Salam sayang dari Miss Yaty. Korung ingat lagi tak entry Miss Yaty mengenai Sahabat Baik Miss Yaty Yang Di Sayangi Selamanya. Kalau korang dah tahu mesti korang nak tahu apa yang kawan baik Miss Yaty bagi kat Miss Yaty kan. 

Dila dan Tiqah bagi hadiah sebuah kotak yang de hamper Famous Amos. Terima kasih korang. Miss Yaty suka sangat-sangat. Memang tahu-tahu je Miss Yaty tengah teringin nak makan coklat.

Dila bungkus hadiah ni memang kemas sangat. Entah bape helailah surat khabar lama dia guna untuk bungkus kotak pastu hamper tu sebab taknak kasi mug dalam hamper tu pecah.

Alhamdulillah hamper ni memang sampai dengan selamat. Kat bawah ni antara gambar yang Miss Yaty ambil. Owh ye dalam mug tu de bear kecik  yang cumil. Lupa nak tangkap gambar yang tu. Memang cumil.

Dapat je hadiah tu Miss Yaty terus call tapi dorang dua-dua tak angkat call sebab ada hal. Malam sikit baru dapat contact dorang. 

Korang, Dila dan Tiqah. . . Lepas ni takyah susah beli hadiah untuk Miss Yaty lagi ye. Kesian korang sibuk kerja masih nak pos hadiah ni. Miss Yaty cuma harapkan korang takkan lupakan Miss Yaty dan tetap anggap Miss Yaty ni kawan baik korang pun dah cukup sayang. 

Thanks for being kind for me dear. You know you always make me cry because miss the moment with you all. How sweet to remember that moment.

Speaking sikit. Kalau salah jangan gelak ye. :)





gambar kad birthday miss yaty

gambar hadiah hamper birthday famous amos

gambar hadiah birthday perempuan

gambar kotak hadiah birthday

gambar hadiah birthday comel

gambar bukti pos ekspres hadiah
Motif? Tunjuk bukti ada orang pos hadiah ni. ;P




Dah tengok atas kan? Jom tengok bawah pulak.


Okay jom kita sama-sama membantu adik Hairuman, mangsa renjatan elektrik. 


Yang dah kerja mesti dah dapat gaji kan. Apa salahnya hulurkan sedikit bantuan pada adik Hairuman yang malang ni. Sesungguhnya Allah saja dapat membalas jasa korang semua yang sudi tolong.

26 comments:

DeCrewz said...

Oho.. Hepi besday.. Nak bagi hadiah jugak.. Lagu hepi besday.. ermm.. tapi xleh dengar pulak..he3... Bila besdaynyer?

Puan Besar Shag Yahaya said...

Yaty sayam~ Comel nye hadiah!!! Shag jatuh hati kat kad tu. Kekeke ;)

Moga persahabatan korang kekal sampai akhir hayat. AMIN.

Miecyber said...

Congratss..

Jet Li jadi warga Singapura

cik Ladies said...

bes nye dpat adia .. !

sissyira said...

salam

aduhai...malam ni tenet buat hal lak...

beshnya dapat hadiah...tahniah....jeles ah..hehehhe

Amni said...

wallaweyhhhhh.... cantik tu dear! suka nya!

nway, happy belated birthday dear.. moga panjang umur.. murah rezeki.. amin..

Baca gak kisah budak tu.. mudahan ada rezeki dia... amin

JIJI YU said...

hurm..bile bsdey nye

Solihin Zubir said...

cantik la kotak tu.. hehehe..
err.. bila besday yaty? xtaw pon. huhu..
hepy blated besday.. ;-p

Farhan Zulhusmi said...

miss yaty...birthday bila???
kalau wish sempatx??
happy birthday..hehehee...
ok....wish2...semoga berjaya di dunia dan diakhirat...............

aReTikZ said...

gaga ~ i nak bagi hadiah lagi peymes, tapi nanti boyfie u mrah, haha..

Ati Masrif said...

salam yaty cayang...

kak ati pun suka biskut ..harum bukan main kan

best bila dpt best frnd yg sehati sejiwa

BF kak ati dah pindah Taiping lepas saje nikah

so lani kami berjauhan ..nak jumpa setahun sekali pun payah..miss dia so much!

Raji berkata said...

huhu kawan2 aku
buat lah cmni juga utk ak T.T
hahaha

Matika said...

happy birthday akak..huhu..

tpi birthday kita lmbt lagi kn??he3

Miss Yaty said...

@decrewz: kasi recordlah dulu sebelum bagi miss yaty dengar ;P

besday yaty 19/10 lah...hihi

Miss Yaty said...

@puan besar shag: thanks dear..aah...kad tu memang sangat comey dan sweet :)

Miss Yaty said...

@miecyber: thanks miecyber :)

Miss Yaty said...

@cik ladies: hihi..bes dan terharu sangat :)

Miss Yaty said...

@sissyira: tiap2 mlm pun bb miss yaty buat hal..hihi...thanks sis:)

Miss Yaty said...

@amni: thanks dear...:)

aah..semoga da yang sanggup tlg adik hairmuan..

Miss Yaty said...

@jiji dan @solihin: 19/10...dah lama lepas pun..hihi

Miss Yaty said...

@solihin: aah kotak tu memang cantik ;)

Miss Yaty said...

@farhan zulhusmi: thanks dik....besday dah lepas pun..hihi ;)

Miss Yaty said...

@aretiks: hahah..mengada...bagi je kalau nak bagi ;P

Miss Yaty said...

@kak ati: aah..memang best biskut ni..

sedihnya bila dah susah nak jmpe kawan2 baik kan...tapi tulah kita masing2 ada kehidupan masing2...semoga kita dan sahabat masih tetap berhubung tak pelah :)

Miss Yaty said...

@raji: hihi...;P

Miss Yaty said...

@mamat : ni besday yang tahun 2010 punya..hihi ;P