Wednesday, April 6, 2011

Testing one two three - Via E71

Assalamualaikum semua. Lamanya Miss Yaty tak update entry kan. Miss Yaty datang jugak melawat blog kawan-kawan cuma jadi silent readers je sebab Miss Yaty baca blog kat pejabat je.

Miss Yaty tak mahu terkantoi ada blog jadi malas nk sign up gmail.ngee~

Minggu ni macam-macam benda jadi. Ada yang baik dan ada jugak yang sebaliknya.

Pape pun Miss Yaty anggap tu sume adalah dugaan dan ujian Allah.

Macam-macam perkembangan dunia blog ni yang MIss yaty tahu antara nya makin ramai yang tukar domain dan hosting.

Tak kurang jugak yang tukar wordpress. Miss Yaty tetiba rasa tertarik nak tukar hosting jugak lepas di offer ciktom.

Almaklumlah kan blog ciktom sekarang pun da tukar self-hosting.

Tapi pikir jugak mampu ke Miss Yaty nak layan blog ni kalau tukar hosting. Takut tak terlayan kesian plak kat blog manis ni.

Eh tak lupa tahniah pada Saheizy Sam. Nak cari trailer filem terbaru Sam la. Macam gempak je iklan lam TV3. Moh kita cari trailer Kongsi!

P/s: Testing taip entry gune fon Nokie E71..yeah!

8 comments:

d_LA said...

ooo..nak test hp baru rupenye..dla pun tingin nak beli domain la..tp x taw camne..huhu..

CIK TOM said...

nanti buatkan hosting utk ti plk ek pas yang sis setel ye..heheh

aLieF si Muncung ManiS said...

ooooo...nnti alief nak repot kat bos pejabat yati sbb yati buka blog..haha..kidding..

Ati Masrif said...

hai..yaty cayang

kak ati ni asyik terbabas je
kalau nk ke blog yaty

ramai juga yg guna word press kan

bagus ke ?

fiezah91 said...

hehehe..entri gun HP baru rupanya..hehehe.. tukar je domain..hehehe

Taufiq Wr said...

miss yaty..jom tuka domain..hehehe..taufiq teringin tukar domain sndiri..tp rasa cam cuak nak tukar ke wp..sebab tak tahu guna lgsg..kekalkan blogspot je la..hehehe

Puan Besar Shag Yahaya said...

HP BARU!!!! ;D

Seminggu je Shag tinggal belog dah ramai yang tukar self-hosting. Uhuk. Susahnya hidup kalau tak berbelog. Banyak cerita ketinggalan ;'(

Matika said...

huhu..jom laaa akak tukar hosting...