Thursday, March 31, 2011

Trailer Karak Movie Terbaru KRU Production!

Assalamualaikum. Korang yang tersayang. Hari ni pensyarah Miss Yaty datang melawat tempat Miss Yaty praktikal ni. Berdebar oh. Bertenang ye wahai cik yaty.

 
Jom Pergi Bengkel Hijab Sunsilk

Entry ni entry auto publish (macam biasa lah). Dah selalu buat autopublish sebab kekurangan masa nak update on time.

Korang doakan lah semua nya okay ye. Miss Yaty dah cuak ni tak tahu nak gtaw pe kat pensyarah Miss Yaty nati.

Eh korang dah tengok trailer movie Karak? Gempak woo..Dan yang Miss Yaty tertarik sangat sebab Syahir AF tu berlakon dalam filem ni! Yes he so cute. *Giler gediks aku nih*. Bagi Miss Yaty yang memang penakut ni bila tengok trailer ni memang meremang lah bulu roma Miss Yaty.

Kalau korang tak caye korang tengok lah trailer kat bawah ni. Bagi yang dah super duper berani mungkin tak rase pape kot. Huhu.




Link updated : Sinopsis Filem Karak | Laluan Puaka

16 comments:

Tok Esah said...

pergh, lagi seram dr khurafat!! ahah

diana said...

berdebar jangan pitam sudahhh!!!
hehe

sissyira said...

salam

hoho...takut la nak layan triller2 ni..

Farhan Zulhusmi said...

taw....memang gedik...hehehe.....
miss yaty...sila singgah.....
support blogger........

JIJI YU said...

mangsa donlot seterusnye r ni

Matika said...

huuu smart trailer dia..seram..
nk tngok wayang la nnti..huhu

niesz said...

insyaALLAH, semuenye baik2 je..heee...

xmau la tgk, takut..esok siang niesz tgk..ehe..

d_LA said...

wait2, cite pasal pe ni??nak tgk tp dla sorg2 ni..ade yg xleh tido nt..hehe..tgu psg kat opis la..camne jumpe lect???oke x?

Solihin Zubir said...

lpas ni smua pakat takut nk lalu lebuhraya karak tu la nmpk gayanya.. heheh..

Woofer Storm said...

tak dpt nak tdo terus dibuatnya..hahaaaa

*seram2 pun bukan realiti.heeeee

Tok Esah said...

miaa yaty!!! tok ada pilih blog miss..

http://taq6889.blogspot.com/2011/04/tok-esah-blog-ni-aku-rasa-patut-popular.html

Raji berkata said...

alamak cter antu ker..
menakutkan nih
hak2

p@kcikLie / mamadiana said...

heee..xmau la kalau seram sangat..komedi seram ok la kot...

@mamadiana

Puteri Iqa Izyan said...

mesti cuak kan tunggu lecturer datang? :P

cite karak mcm best,sbb serrraaaammm :D

EastbulletdotCom said...

pernah ke erk KRU buat filem seram? biasanya dengar citer ala-ala action cam cicakman, merong mahawangsa, etc. Citer-citer seram ni memang EB tak layan, nanti terbayang-bayang je.

nukilanaffiza... said...

tengok trailer dia masa tgk wayang...memang gempak..CGI mcm best jer...memang nak tgk citer nih....wajib tengok...

jom ke blog saya...ada citer menarik disana...