Friday, May 6, 2011

Biodata Najwa Latif dan Video Klip Najwa Latif

Assalamualaikum dan salam sayang. Korang kenal tak Najwa Latif? Sape Najwa Latif ni?  Kalau ada yang belum kenal Najwa Latif ni sebenarnya seorang penyanyi gitaris macam Yuna dan Ana Raffali.

Dia ni masih belajar dan berumur 16 tahun. Suara dia memang best dan dia pandai main gitar. Miss Yaty sangat terpegun bila kali pertama dengar suara Adik Najwa ni. Korang boleh terjah je youtube kalau nak dengar suara adik Najwa ni.

Miss Yaty nak share sikit biodata Najwa Latif yang Miss Yaty dapat dari incik Google.


Biodata Profil Najwa Latif

 Klik Untuk Menderma 
 Mari Beramal Bersama Colgate 
 Khas untuk yang Kidal
 Samsung Galaxy S3s Secara Percuma



Nama Penuh: Imratul Najwa Binti Abdul Latif.
Tarikh Lahir: 23rd May 1995.
Tempat Lahir: Batu Pahat, Johor.
Status: Pelajar Sekolah SMK(P) Temenggong Ibrahim Batu Pahat Johor.
Laman Sosial:
Blog ( www.najwalatifs.blogspot.com )
Facebook Fanpages ( najwalatif )
Twitter ( @njwalatif )
YouTube ( www.youtube.com/najwa595 )


Next, jom layan suara Najwa Latif pulak. :)



Credit : Link

7 comments:

JIJI YU said...

muahhahaha..hamboi2 bajet leh duet ke..

Puteri Iqa Izyan said...

mude2 lagi dah talented~

untunglah ^_^

diana said...

oo..
baru kenal..:)

Cahaya Kehidupan said...

suka lagu dia yang carta hati tu..hehe

Matika said...

wow...tak pernah dengan nma dia pula sebelum ni...he3
fan page dia dah 25 k tu..huhu

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

memang sedap suara dia...kakD penah dgr jg...

KatekateKite said...

hehehe...
peranjat kite! ingat bebetol najwalatif nih dah wat video klip! rupenyer video utube nih.... hehehee........

suke la, sore die sedap! =D